Lifestyle

Boyspanel deel: 15

Speciaal voor jullie heeft Girlscene een Boyspanel opgericht! Vier leuke jongens zullen elke week jullie vragen beantwoorden en met handige tips onderbouwen. En heb je de vragen van vorige keer gemist of ben je gewoon benieuwd, kijk dan hier.

Je kunt je vraag hier stellen. Elke week kiezen we de leukste vragen uit. Stel je vragen ajb NIET bij de andere artikelen.

De boys:

Wij meiden analyseren meestal alles van onze crush: hoe hij langsloopt, als hij iets typisch doet, bepaalde trekjes heeft of hoe hij praat/kijkt/lacht… Doen jongens dat ook over een meisje die ze leuk vinden?

Raoul (18)

Ja, eigenlijk wel. Alles behalve het geobsedeerd kijken hoe hij langsloopt. Dat praten, kijken en lachen klinkt me wel bekend in de oren. Wanneer ik bijvoorbeeld met een meisje praat die ik erg leuk vind, dwaal ik wel eens af en begin ik langzaam te dromen en vervolgens smelt ik en heb ik niets gehoord van wat ze zei…. :$

Luc (20)

Pff.. al die vragen met: ”Doen jongens dat ook?” Ik ga jullie nu een heel groot geheim verklappen: ‘Alles wat jullie dames doen, dat doen wij jongens ook. Behalve dan het opmaken en onze benen scheren.’ Dus ja, ook wij analyseren (niet alles, dat is ook wel erg panisch) onze crush.

Etiën (15)

Ik denk het eerlijk gezegd niet. Jongens kijken wel naar meiden hoe zij op een bepaalde manier naar jongens kijken, maar meer ook niet. Maargoed daarom verschillen jongens en meiden… 😉

Rolf (27) 

Nee, ik tenminste niet. Ik let meer op de grote lijn dan op bepaalde trekjes. Hoe is iemand, heeft ze een mooie lach en hoe is ze met anderen? Dat zijn meer de dingen die mij bezig houden. Niet de details, zoals je wel eens van meiden hoort. “Oh, hij kijkt zo schattig als hij z’n telefoon opneemt”… Ach, vul zelf maar aan. Sorry, maar de meeste jongens willen gewoon weten of iemand een beetje lekker is, een goede kont heeft of gewoon geweldig gekleed is.

Zijn jongens bezig met vragen als: ‘Wie praat het eerste op msn’ en ‘met hoeveel kusjes sluit je af’? Kan je daaruit opmaken of iemand je leuk vindt?

Raoul (18)

Bah, ik helemaal niet. Ik haat het praten op msn, zo onpersoonlijk. Niets komt over zoals je het daadwerkelijk bedoelt. En over die kusjes? Dat is altijd anders. Zoiets ga ik niet plannen, ik weet bij wie ik het vriendschappelijk voel en bij wie niet.

Luc (20)

Nee, daar zijn we zeker niet mee bezig. Ik zou het ook erg bizar vinden als iemand gaat bijhouden wie als eerste het msn gesprek begint om daar conclusies uit te kunnen trekken. Daarnaast vind ik msn vaak een groot toneelstuk. De in real life meest stille types veranderen in een nieuwe virtuele kletskous. Daarbij horen natuurlijk ook de ontelbare kusjes die aan iedereen worden gegeven. Kun je hieruit concluderen dat iemand je leuk vindt? Lijkt me een duidelijke nee.

Etiën (15)

Niet zo heel erg. Het ligt er ook aan of de jongen het meisje erg leuk vindt of gewoon leuk. Je kunt wel uit de gesprekken afleiden of de band tussen de jongen en het meisje hechter wordt. Je ziet dit aan de hoeveelheid kusjes en (lievere) woorden. Maar dan hoeft het nog niets te betekenen. Jongens kunnen kortaf zijn, omdat ze ergens mee bezig zijn of geen zin hebben om te praten.

Rolf (27)

Damn, ik word te oud voor het Boyspanel denk ik, haha! Kan mij daar echt totaal niet druk om maken. Aan de andere kant, kan ik mij ook echt niet herinneren dat ik mij daar vroeger wel druk om heb gemaakt. Dus nee, ik ben daar echt totaal niet mee bezig.

Vinden jullie het leuk als een meisje dominant is?

Raoul (18)

Nope, dat is niet mijn ding. Eigenwijs is iedereen wel, maar om nu echt de touwtjes in handen te hebben, enz. weet ik niet. Ik denk dat allebei de partijen het leuk moeten vinden wat er gebeurd en de touwtjes dus niet bij één iemand in handen moeten liggen.

Luc (20)

In tegenstelling tot mijn mening, vind ik dat meisjes ook het initiatief moeten nemen. Ikzelf ben (vrij) dominant en wil het liefst alles hebben zoals ik het graag wil. Ik heb er ook moeite mee (slecht punt?) om de controle weg te geven. Daarom vind ik het ook niet leuk als een meisje dominant is. Natuurlijk laat ik het meisje af en toe alles regelen hoe zij het wilt, maar uiteindelijk doe ik de eindregie ervan. Hoe slecht dat ook mag klinken.

Etiën (15)

Ik vind dat wel leuk. Als een meisje geen eigen mening heeft, achter de kudde aanloopt en geen initiatief durft te nemen loop ik al snel over diegene heen. Ze moet wel voor zichzelf opkomen en als ze iets niet wilt dat ook durven te zeggen. Dominant zijn heeft natuurlijk wel een grens, het moet niet allemaal volgens haar wil en kunnen gaan.

Rolf (27)

Dominant klinkt zo negatief. Ik vind het wel leuk als een meisje een eigen wil &  mening heeft. Ik houd zelf niet zo van “ik-vind-alles-wat-jij-leuk-vindt-ook-leuk-schatje” meisjes. Dus ja, graag een meisje met eigen plannen, eigen initiatieven en een beetje pit. Dan geef ik graag een beetje tegengas.