Lifestyle

Boyspanel deel: 16

Speciaal voor jullie heeft Girlscene een Boyspanel opgericht! Vier leuke jongens zullen elke week jullie vragen beantwoorden en met handige tips onderbouwen. En heb je de vragen van vorige keer gemist of ben je gewoon benieuwd, kijk dan hier.

Je kunt je vraag hier stellen. Elke week kiezen we de leukste vragen uit. Stel je vragen ajb NIET bij de andere artikelen.

De boys:

Je hebt een date gehad met een meisje en jullie spreken af snel nog eens te daten. Wanneer besluit je haar te bellen/smsen? Meteen de dag erna? Of wachten jullie een paar dagen? En stel, je bent niet geïnteresseerd, zeg je haar dat dan of laat je gewoon niets meer weten?

Raoul (18)

Na een date sms ik meestal al onderweg naar huis. Natuurlijk alleen al om te laten weten wat ik ervan vond en om eventueel de volgende date af te spreken. En als ik haar niet leuk zou vinden zou ik niet met haar gaan uit eten. Of gaat het hier om een blind date?

Luc (20)

Ik sms vaak dezelfde avond nog met een bedankje voor de leuke avond. Verder wacht ik meestal even met het maken van een volgende afspraak, anders kom je ook zo desperate over. Als ik niet geïnteresseerd ben, dan laat ik haar dat niet direct weten. Dit vind ik erg moeilijk. Ik zwak dan vaak af in mijn enthousiasme en in het aantal smsjes dat ik stuur. Niet heel netjes, maar gelukkig komt dit bijna nooit voor. Als ik op een date ga met iemand, dan weet ik al van te voren gedeeltelijk hoe ze is. Blind dates: no thanks ! :) 

Etiën (15)

Of de volgende date er komt, ligt er natuurlijk aan of je het meisje leuk vindt. En natuurlijk of de date geslaagd was en dat eigenlijk de doorslag geeft voor een volgende date. Als ik het meisje echt leuk zou vinden en de date meer dan geslaagd zou vinden, zou ik haar op de terugweg meteen smsen met de vraag of ze een volgende date ziet zitten. Het kan natuurlijk ook zo zijn, dat je tijdens een date denkt van: ’nee, dit is het helemaal niet!” Dan vind ik wel dat je als jongen dit eerlijk moet zeggen. Maar er zijn zat jongens die dat niet doen en gewoon niets meer van zich laten horen.

Rolf (27) 

Daten. Damn, dat is best een tijd geleden. Deze 27-jarige, samenwonende ouwe man moet even goed nadenken hoe dat ook alweer zat. Volgens mij kun je nooit te snel reageren na een geslaagde date. Als iets goed is, is het goed en ik vind het onzinnig om dan langer te wachten. Daarmee heb ik dus ook gelijk geantwoord op de vraag of het uitmaakt hoe leuk je iemand vindt. Als ik iets heel erg leuk vind, dan reageer ik daar bijna gelijk op. Niet alleen met een date, maar ook bv. op een suggestie van vrienden (bv. vraag mee te gaan naar een concert). Ik vind het volledig onzinnig om dan ‘voor de vorm’ later te reageren, omdat je anders te gretig overkomt. En ja, als je geen interesse hebt graag reageren, dat is het minste wat je kunt doen. Je zou het zelf ook niet fijn vinden als je gewoon genegeerd wordt.

Vinden jullie de lengte van een meisje belangrijk? Zo ja, vind je dan een kleiner meisje leuker, een meisje van dezelfde lengte of een groter meisje?

Raoul (18)

Wat boeit die lengte?! Ik vind kleine meisjes schattiger lijken, maar dat wil niet zeggen dat ik op grotere meisjes zou afknappen.

Luc (20)

De lengte van een meisje vind ik niet essentieel om haar wel of niet leuk te vinden. Er zijn echter wel bepaalde grenzen. Die grens is bij mij ongeveer 10 cm groter/kleiner. Ik vind een partner die groter is leuker. Dit is weer eens wat anders dan het stereotype grote vent/kleine meid.

Etiën (15)

De lengte van een meisje vind ik niet super belangrijk. Het gaat er uiteindelijk om dat je elkaar leuk vindt, verliefd bent op elkaar, etc. Het is natuurlijk wel fijner als het meisje kleiner is dan de vriend. Maar zoals ik al zei, de lengte is niet het belangrijkste.

Rolf (27)

Lengte van een meisje is zeker belangrijk. Ik ben zelf 1.88 (althans volgens mijn paspoort), dus een meisje kan bij mij best lang zijn. Ze mag alleen zeker niet langer zijn dan dat ik ben, want ik ben niet gewend om (letterlijk) tegen iemand op te kijken. En iemand onder de 1.60 is ook geen gezicht als je zelf bijna 1.90 bent. Dat nog eens buiten de praktische bezwaren.. Mijn vriendin C. is zelf 1.73. Perfect lengte, want a) ze is kleiner dan dat ik ben, b) ze kan tenminste hakken aan c) ik hoef niet tegen haar op te kijken…

Wat vinden jullie ervan als een meisje vraagt of je mee gaat winkelen?

Raoul (18)

Gezellig! Het ligt er wel aan met wie ik ga winkelen… Ik word wel moe van meisjes die in elke winkel dingen gaan verglijken, maar met meisjes die er dan ook een gezellige dag van willen maken ga ik graag winkelen.

Luc (20)

Prima, hartstikke leuk zelfs! Als we maar niet 20 winkels in moeten voor één sjaaltje ofzo. Ik ben een typisch: ”Ah leuk! Die wil ik hebben, dus dat koop ik-iemand” en ik heb er een hekel aan om een speurtocht te gaan houden naar een koopje. Daarnaast moet het wel een leuk dagje uit worden met uiteraard een terrasje of iets dergelijks. Dat geslenter van winkel naar winkel heb ik al snel gehad.

Daarnaast dames: staat de laatste tijd vaak in de comments: wat een stomme vragen. Vergeet niet dat jullie zelf de vragen aanleveren. Opties: 1) leuke & originele vragen verzinnen of 2) niet zeuren! 🙂

Etiën (15)

Dat lijkt me gezellig, je kunt er samen een gezellige dag van maken. Tussendoor wat gaan drinken of eten. Tijdens het winkelen kom je erachter wat voor smaak het meisje heeft en waar ze absoluut niet van houdt.

Rolf (27)

Volgens mij denken alle meiden dat jongens een hekel hebben aan winkelen. Is volgens mij niet waar, want ik vind winkelen erg leuk. Dus ik zou het leuk vinden als iemand mij mee vraagt om te gaan winkelen. Bij voorkeur ga ik liever naar de wat kleinere, persoonlijkere winkels, want op zaterdagmiddag in een bomvolle Zara staan vind ik dan weer niet echt leuk en doe ik zeker niet voor mijn lol. En om nu alle zes de H&M’s in de Kalverstraat af te lopen is ook een beetje overdreven. Dus plan een beetje een leuke route met verschillende winkels die ook voor jongens interessant zijn. Mocht je naar Amsterdam gaan zorg dan dat je zeker bezoek brengt aan Tenues de Nimes, Cowboys to Catwalk (Utrechtsestraat) en Spoiled.