Lifestyle

Boyspanel deel: 19

Speciaal voor jullie heeft Girlscene een Boyspanel opgericht! Vier leuke jongens zullen elke week jullie vragen beantwoorden en met handige tips onderbouwen. En heb je de vragen van vorige keer gemist of ben je gewoon benieuwd, kijk dan hier.

Je kunt je vraag hier stellen. Elke week kiezen we de leukste vragen uit. Stel je vragen ajb NIET bij de andere artikelen.

De boys:

boyspanel

Als meisje leer je een jongen kennen, je hebt al enkele dates achter de rug en het lijkt goed te klikken… Hoe weet/zie je dan als meisje of de jongen het werkelijk met je meent of dat hij het enkel als een flirt ziet?

Raoul (18)

Wie betaalde de dates? Wie vroeg om de dates? Wie bracht je naar huis na de dates? Als deze basis dingetjes erin zitten, dan zit het meestal wel goed. Er zijn natuurlijk veel meer dingen, maar waarom zou een jongen slechts flirten als hij vaker met je  is gaan daten? Dat is niet bepaald mijn manier van handelen. Maarja… wie ben ik hè?

Luc (21)

Hier kom je niet achter door de lichaamstaal te analyseren. Hoogstens kan je een indruk krijgen of de jongen het meent door de mate van zijn enthousiasme. Wil je het zeker weten? Durf dan gewoon de volgende stap in je ”relatie” te zetten, zorg dat het je vriendje wordt!

Etiën (15)

Dat zie je meestal aan de lichaamstaal, maar ook als hij echt tijd voor je vrij maakt en lieve dingen voor je doet. Als hij gewoon leuk tegen je doet en alleen het hoog nodige toont dan is het niet gemeend. Een jongen die helemaal voor je gaat, merk je aan alles.

Rolf (27)  

Volgens mij zijn daar niet echt signalen voor. Ik denk dat je eerder moet afgaan op je gevoel. Is iemand oprecht? Toont hij echt interesse in je, of hoor je alleen maar van hem als hij je midden in de nacht sms’t en gunt hij je de volgende dag geen blik waardig? Als hij je echt leuk vindt, toon hij ook interesse in bijvoorbeeld je werk, familie of vrienden. Vindt hij dat allemaal niet nodig, dan ziet hij je meer als een flirt of als een scharreltje. Dat zegt volgens mij veel meer dan lichaamstaal etc.

Welke woorden willen jongens vooral niet uit de mond van een meisje horen?

Raoul (18)

Met wie heb je het laatst gesmst? Waarom belde je niet terug? Typische gevallen van vertrouwen en daar draait het toch om?!

Luc (21)

Scheldwoorden! Ik heb dit al eens eerder aangegeven. Als ik iets op nummer 1 afknapper moet zetten dan zijn het scheldende vrouwen. Daarnaast het zinnetje: ‘Ik hou alleen van jou voor aaaaaltijd’, is iets wat ik niet graag hoor. Niks is eeuwig! Ik vraag me dan ook altijd af tegen hoeveel jongens ze dit ook heeft gezegd voor mij.

Etiën (15)

Vooral meiden die heel erg grof praten, hiermee bedoel ik het gebruik van scheldwoorden. Dat is echt een afknapper. Daarnaast ook meiden die erg opscheppen, wat ze allemaal niet hebben en krijgen.

Rolf (27)

Ik heb op de een of andere manier niet zoveel met meiden die heel plat of grof praten. Een hoop gevloek in een zin maakt het er niet echt mooier op. En probeer alsjeblieft ook de gemaakte woorden te vermijden. Het moet wel authentiek zijn en niet omdat je het wel okay vindt klinken. Praat niet alsof je uit de getto’s van New York komt terwijl je gewoon in Zoetermeer woont. En doe niet alsof je van de Koningin afstamt terwijl je vader automonteur is.

Is er iets wat wij vrouwen doen/denken wat jullie echt niet snappen of het nut ervan inzien?

Raoul (18)

Elke minuut van reorganisatie?! Soms moeten meisjes gewoon luisteren als je ze zegt dat ze mooi uitzien! Toch vind ik het wel schattig en grappig als er in elk spiegelend ding gekeken wordt. Het leukste vind ik dan nog als ze zeggen: ‘Wow, had je me dat niet even kunnen zeggen”. Super schattig vind ik dat.

Luc (21)

Ja, het hele fenomeen van meisjes die samen naar de wc gaan. Ik snap nu echt niet wat daar nu zo ”gezellig” aan is? Ik begrijp dat jullie dan even privé kunnen roddelen, maar dat hoeft toch niet op het toilet? Please explain!

Etiën (15)

Met stip op één: waarom maken meiden zich altijd zo druk om iets heel kleins en zelfs vaak om helemaal niets.

Rolf (27)

Haha, volgens mij van heel veel dingen niet. Daarom zijn jullie ook vrouwen en wij mannen. Ben benieuwd waar de andere “boys” mee komen, maar wat ik niet snap in willekeurige volgorde is het volgende: 1) Gezamenlijk naar de wc gaan. Ik bedoel, wat doe je dan? 2) 6 outfits klaarleggen, een man om een mening vragen, en vervolgens een half uur later met outfit nummer 8 aan komen zetten, 3) zeuren, omdat je een complimentje wil krijgen. “Oeh, ik zie er echt niet uit vandaag” en als man moet je dan zeggen: “nee schatje, je bent juist schitterend vandaag”. Ach je begrijpt het. En volgens mij kan ik zo nog wel uren doorgaan 😉 En het leuke is, het lijstje groeit elke dag.