Lifestyle

Boyspanel deel: 20

Speciaal voor jullie heeft Girlscene een Boyspanel opgericht! Vier leuke jongens zullen elke week jullie vragen beantwoorden en met handige tips onderbouwen. En heb je de vragen van vorige keer gemist of ben je gewoon benieuwd, kijk dan hier.

Je kunt je vraag hier stellen. Elke week kiezen we de leukste vragen uit. Stel je vragen ajb NIET bij de andere artikelen.

De boys:

boyspanelHoe denken jullie over een lange afstandsrelatie?

Raoul (18)

Een lange afstandsrelatie vind ik niet zo heel leuk. Ik heb namelijk een vriendinnetje die in Papendrecht woont, gelukkig woon ik nu in Schiedam en is het niet meer zo ver weg. Maar ik zou echt niet weten wat ik zou moeten doen als ik nog in Limburg woonde. Wanneer je echt verliefd bent is het echt vervelend om je meisje één dag niet te zien, laat staan één keer per twee weken!

Luc (21)

150km treinen om 1/2x per week je vriend(in) te zien: prima te doen! Het heeft zelfs zijn voordelen. Omdat je elkaar minder ziet zijn de momenten die jullie wel samen zijn leuker en intiemer dan wanneer je elkaar elke dag tegenkomt.

Maar een retourtje vliegtuig en elkaar 1/2x per jaar zien: deze relaties snap ik niet. Als je met enige realiteit naar dit soort relaties kijkt zul je zien dat dit nooit iets serieus kan worden/zijn. Tenzij je Cameron Diaz of Kate Winslet bent natuurlijk en in ‘The holiday’ speelt…..

Etiën (15)

Ik heb zelf nog nooit een lange afstandsrelatie gehad. Het lijkt me wel onpraktisch, maar het is zeker mogelijk. Zeker als je veel van elkaar houdt, dan kan eigenlijk alles. Je kunt dan een bepaalde regeling treffen, om het weekend met de trein. Het ene weekend naar hem en het andere weekend naar haar. Het belangrijkste in de relatie is dan het vertrouwen, als dat er niet is kun je het net zo goed uitmaken.

Rolf (27)

Lijkt mij helemaal niks. Ik heb er zelf geen ervaring mee (wel een broertje met een ex aan de andere kant van het land), maar ben zelf nogal van de impulsieve dingen en acties. Als je vriendin ver weg woont, moet je altijd alles plannen. Bij mij veranderen mijn plannen voor het weekend nog wel eens en vind het ook fijn om in een weekend zelf wat dingen te doen (bv. Voetballen of vrienden bezoeken). Lijkt mij lastig te combineren met een lange afstandsrelatie. Daarom ben ik heel blij dat ik samenwoon. Elke dag samen wakker worden is zo fijn. Zou dat niet willen (en kunnen) missen.

Vinden jongens het belangrijk hoe een meisje ruikt? Zo ja, welke parfum raden jullie dan aan?

Raoul (18)

Of een meisje lekker ruikt vind ik niet echt belangrijk, maar het is natuurlijk altijd beter dan een stinkend meisje! Qua parfum vind ik alles wel lekker, als het maar niet te overheersend is of een te oma-achtige geur.

Luc (21)

Ja zeker wel! Ik vind het altijd fijn als een meisje lekker ruikt. Vooral zoete geuren kan ik erg waarderen. Flowerbomb van Viktor&Rolf is daarom ook mijn aanrader voor meisjes/vrouwen. De eerste keer dat ik deze bij een meisje rook moest ik aan suikerspin denken :). De eerste 3 meisjes die zich melden (en deze parfum in bezit hebben) mogen met mij een avondje gaan stappen.

Etiën (15)

Ik vind het zeker belangrijk als een meisje lekker ruikt. Qua parfum zou ik het niet weten, want heb daar echt geen verstand van. Het interesseert me eigenlijk ook vrij weinig, als de parfum maar lekker ruikt. En één tip: spuit met mate, niet dat je een hele walm om je heen hebt.

Rolf (27)

Is dit een serieuze vraag? Natuurlijk vinden jongens het belangrijk hoe iemand ruikt. Iemand die stinkt (bv. zweet of niet fris) is onaantrekkelijk, maar als iemand lekker ruikt kan dat juist iemand aantrekkelijker maken. Niet overdrijven, dus graag de parfumfles niet te overvloedig gebruiken. Favorieten? Daisy van Marc Jacobs, Addict van Dior en Chanel Coco Mademoiselle.

Waar zijn jongens onzeker over?

Raoul (18)

Dat verschilt eigenlijk per jongen. Ik vind mijn accent redelijk irritant nu ik in Schiedam woon, vooral de zachte G.

Luc (21)

Zoals ik eerder al aangegeven heb: jongens verschillen in mijn ogen niet veel van meisjes. Ik kan me dan ook niet voorstellen dat jongens over andere dingen onzeker zijn dan meisjes. En onzekerheid is daarnaast ook enorm persoonsgebonden. De een is al onzeker bij het verlaten van zijn eigen huis om de gedachten van voorbijgangers, terwijl andere mensen vol zelfvertrouwen in hun geboortekostuum een voetbalwedstrijd verstoren.

Etiën (15)

Dat kan alles zijn, sommige zijn onzeker over het uiterlijk en andere weer over bepaalde gewoontes. Ik denk dat de meeste onzeker zijn over het uiterlijk, je wilt er natuurlijk wel goed uitzien. Vooral als je een date hebt of gaat stappen.

Rolf (27)

Als ik de vragen van het Boyspanel lees heb ik altijd het idee dat veel meiden denken dat jongens nooit onzeker zijn. Volgens mij zijn jongens net zo onzeker als de meeste meiden, alleen doen ze er niet zo hysterisch over. Moet wel zeggen dat naarmate je ouder wordt je minder vaak onzeker bent. Ik ben veel minder dan vroeger bezig hoe ik overkom op anderen, of mijn kleding en stijl wel okay is en of mensen mij aardig vinden. Kan mij echter nog wel eens “zorgen” maken om belangrijke afspraken voor m’n werk, gezondheid van familie en vrienden en of sommige keuzes wel eens de juiste zijn. Maar goed, twijfelen en onzekerheid is menselijk. Toch?