Lifestyle

Boyspanel deel: 25

Speciaal voor jullie heeft Girlscene een Boyspanel opgericht! Vier leuke jongens zullen elke week jullie vragen beantwoorden en met handige tips onderbouwen. En heb je de vragen van vorige keer gemist of ben je gewoon benieuwd, kijk dan hier.

Je kunt je vraag hier stellen. Elke week kiezen we de leukste vragen uit. Stel je vragen ajb NIET bij de andere artikelen.

De boys:

boyspanelWaarom zeggen jongens bijna niks op MSN en zijn ze kortaf in MSN gesprekken? Moeten we dit persoonlijk opvatten?

Raoul (18)

Vat het vooral NIET persoonlijk op! Dat is volgens mij juist het probleem, meisjes zeggen altijd: ”Jongens kunnen maar 1 ding tegelijk’.’ Nou jongens kunnen juist meerdere dingen tegelijk wanneer ze aan het computeren zijn, maar verdelen dan soms de aandacht verkeerd.

Jan (18)

Ik weet niet zo goed wat ik hier moet zeggen. Ik weet van mezelf dat ik ook kortaf ben op MSN en heb daardoor wel eens een paar online ‘gevechten’ gehad. Met gevechten bedoel ik dan ook meiden die tegen me beginnen te schreeuwen dat ik sneller antwoord moet geven ;-). Ik heb het niet zo op MSN, en om redenen als ‘je bent kortaf en gemeen’ heb ik dan ook besloten om het niet meer te gebruiken. Jongens en mannen van alle leeftijden zijn van nature niet echt attent. We proberen jullie allemaal op elk front gelukkig te houden maar zo nu en dan laten we wat schieten. Neem dit soort kleine dingetjes dan ook niet persoonlijk op. MSN is niet echt praten. Ga dan voor belangrijke gesprekken naar hem toe of bel hem op. Dan voorkom je ook meteen dat hij niet terugpraat, dat zou namelijk wel heel gemeen zijn als je tegenover hem staat!

Etien (15)

Het klopt dat jongens vaak kortaf zijn en bijna niets in MSN gesprekken zeggen. Jongens zijn gewoon vaak met meerdere dingen bezig dan alleen met praten op MSN, zoals muziek luisteren, met andere mensen praten, etc. Ze hebben niet altijd zin om uitgebreid te praten, maar als een jongen altijd kortaf is is het wel vreemd. Dan lijkt het net alsof hij niet in je geïnteresseerd is, houdt het dan in de gaten!

Rolf (27)   

Sorry, ik gebruik MSN eigenlijk nooit. Wel mail en sms, ik zeg alleen wat noodzakelijk is. Absoluut niet lullig bedoeld, maar ik gebruik die dingen gewoon om wat af te spreken, locatie door te geven of even wat te checken. Praten doe ik liever in het echt; dus geen enorme “gesprekken” via de digitale kanalen. Dus niet persoonlijk opvatten; is meestal de stijl van communiceren.

Wat voor een lingerie vinden jongens/mannen mooi?

Raoul (18)

Ik denk dat een jongen het niet zoveel uitmaakt wat voor lingerie je draagt. Zolang er maar geen bruine streep in zit! Zolang jij je er maar prettig bij voelt. Ik vraag toch ook niet aan jullie wat ik voor onderbroek moet aandoen? 😉

Jan (18)

Ah, goede vraag! Veel te weinig mannen letten hier op, die rukken het er zonder te kijken als beesten af. Zonde, vind ik. Ik houd persoonlijk van kant, strings voel ik niet zo veel voor om heel eerlijk te zijn. Qua kleur ben ik niet zo moeilijk, maak het echter niet te gek. Die arme jongen moet geen pijn in z’n ogen krijgen. Ga lekker voor zwart of rood, beiden zijn in mijn mening wel mooie kleuren.

Etien (15)

Ik vind een string en een boxer altijd mooi bij een meisje. Een string is vooral mooi als je een goed gevormd achterwerk hebt, anders kun je beter een mooie boxer aandoen. Een korte boxer kan eigenlijk altijd wel, maar te groot ondergoed of ondergoed wat kapot is is een echte afknapper!

Rolf (27)

Volgens mij is de opvatting dat jongens van allerlei “hoerige” lingerie houden, dus met kant en allerlei werkjes. Dat geldt in ieder geval niet voor mij. Ik houd van simpel. Dus het liefste effen kleuren (wit, zwart) en niet teveel rare dingen. Een mooie boxer of string (please niet een maat te klein, dat is echt lelijk) en een niet te uitbundige bh, dan ben ik helemaal blij. En please ook geen ingewikkelde Marlies Dekkers achtige dingen. Straks raak ik nog verstrikt in al die draden, lijnen en banen.. Echt verstand heb ik er niet van, maar ik probeer het rollade effect (te kleine maat) te vermijden, dat is echt zooooo niet sexy.  En waarom? Tsja, eigenlijk gaat het meer om de inhoud dan de verpakking. Of is dat weer een echte mannenopmerking?

Wat zou je denken als een meisje (die je wel ziet zitten) voor je neus valt, en een blunder begaat? Hoe denken jongens over blunders?

Raoul (18)

Mijn vriendin viel letterlijk op mij, ze liep de trap op en viel naar beneden zo op mij plus op haar schoolmap. Ik vond het erg grappig en profiteerde er zelfs van dat ze op me viel (toch weer een minuutje contact gehad ;-)). Ik zou het dus niet erg vinden, de verliefdheid gaat daardoor zeker niet weg!

Jan (18)

Blunders zijn normaal, ik ben wel eens midden op Station Amsterdam Centraal gevallen. Je schaamt je natuurlijk dood op zo’n moment, maar het is niet het einde van de wereld. Het is natuurlijk wel lastig als een meisje ‘die je wel ziet zitten’ valt. Lachen is op zo’n moment je eerste reactie, leedvermaak is nu eenmaal grappig. Aan de andere kant probeer je heel hard om niet te lachen, je vindt haar namelijk wel leuk! Het is heus niet zo dat wij meteen afknappen als jullie vallen. Lach er samen om, dan heb je er toch nog wat aan gehad.

Etien (15)

Het eerste wat ik dan zou doen is lachen, en dan niet uitlachen. Lachen is gewoon de eerste, spontane reactie omdat ik het gewoon heel grappig zou vinden. Ik vind het juist wel schattig! Vooral in de date fase let je echt op alles en doordat je zo voorzichtig bent gebeuren de grappigste dingen.

Rolf (27)

Het ligt er natuurlijk aan wat voor blunder, maar soms is een beetje onhandigheid bij een meisje juist wel leuk en schattig. Je kunt dan als jongen juist laten zien dat je haar kunt helpen, bijvoorbeeld door haar gevallen spullen op te rapen of haar overeind te helpen. Als je iemand echt leuk vindt is dat juist een mooi moment om iemand aan te spreken 😉 En blunders zijn menselijk; dat maakt juist dat iemand leuk is. Als het maar niet te gênant is, want dan weet je dat er nog jaren over gepraat wordt. Aan de andere kant, dan weet je zeker dat je als meisje niet vergeten wordt….