Lifestyle

Boyspanel deel: 26

Speciaal voor jullie heeft Girlscene een Boyspanel opgericht! Vier leuke jongens zullen elke week jullie vragen beantwoorden en met handige tips onderbouwen. En heb je de vragen van vorige keer gemist of ben je gewoon benieuwd, kijk dan hier.

Je kunt je vraag hier stellen. Elke week kiezen we de leukste vragen uit. Stel je vragen ajb NIET bij de andere artikelen.

De boys:

boyspanelWat willen jongens als ze met een meisje ‘bezig’ zijn? Dat ze vaak belt, smst, langskomt, bij hem gaat zitten in de klas of op school?

Raoul (18)

Het liefste zoveel mogelijk contact, dus ook dat bellen, sms’en, langskomen en bij hem komen zitten in de klas. Ik denk dat ze precies hetzelfde willen als jullie, alleen laten jongens dat niet zo goed merken.

Jan (18)

Aandacht, niet te veel en niet te weinig. Misschien een paar smsjes per dag of zo nu en dan even een uurtje bellen is meestal wel genoeg. Ik vind dat in ieder geval leuk. Waar ik echter niet van hou zijn verassingen; als mijn vriendin langskomt ben ik liever op de hoogte. En dit is niet omdat ik enorm aan het vreemdgaan ben of wat dan ook, ik vind het gewoon ongemakkelijk. Meiden mogen van mijn part vaker het initiatief nemen: vraag hem mee uit eten, neem hem mee naar de bioscoop, zoen hem als eerste! Daarnaast is het vooral belangrijk dat je gewoon lief bent ;-). 

Etien (15)

Ik zou het wel leuk vinden als ze wat vaker van zich laat horen. Maar dat wil niet zeggen dat ze dan de hele dag moet sms’en, bellen, mailen, krabbelen, noem maar op want dan wordt het irritant. Op school lijkt het me dat je in de pauzes vaak gezellig bij elkaar bent, een dan maakt het niets uit of zij naar jou komt of jij naar haar. Het leukste is natuurlijk als zij naar mij komt, dat laat weer zien dat ze initiatief durft te nemen.

Rolf (27)   

Het is altijd leuk als iemand die jij leuk vindt ook interesse in jou toont. Door bijvoorbeeld even te bellen, te sms’en of laat op een andere manier weten dat je aan hem denkt. Het moet ook weer niet teveel worden, want dan komt het te pusherig over. Het is dus belangrijk om een beetje balans te vinden. Aandacht geven dus, maar niet teveel. En zeker niet 24-7 om iemand heen hangen. Daar kan ik heel slecht tegen. En probeer iets verrassends te doen; dus wacht ‘m bijvoorbeeld een keertje op na een training bij z’n sportschool, zodat je samen naar huis kunt fietsen of bel aan en eet samen een zelfgemaakte brownie. Mogelijkheden genoeg…

Hebben jullie ook een droomhuwelijk in je hoofd?

Raoul (18)

Ja, ik wil mooi kunnen wonen, het naar mijn zin hebben op mijn werk later, en kinderen met mijn vrouw. Klinkt heerlijk!

Jan (18)

Ik maak er wel eens grappen over, ja. Goed betaalde baan, dikke auto, kast van een huis en ga maar zo door. Het verschil is natuurlijk dat de meeste meiden nadenken over de emotionele aspecten en wij (op deze leeftijd) meestal over geld, roem en rijkdom. Maar we doen het wel, want ook wij hebben emoties en ook wij dromen over die ene perfecte vrouw om de rest van ons leven mee te delen.

Etien (15)

Ik denk dat de meeste jongens dat wel hebben, ik denk er namelijk ook wel eens over na. Maar ik denk niet dat jongens er heel lang bij stil staan, maar als ze er bij stil staan is het vaak: graag carrière maken en huisje, boompje, beestje… 😉

Rolf (27)

“En ze leefden nog lang en gelukkig….” Natuurlijk heb ik ook een ideaalplaatje in mijn hoofd. Ik heb de mazzel dat ik al jaren met mijn droomvrouw samen ben. Ik zie ons ook wel samen oud worden, huis met veel kinderen en later een mooi vakantiehuis in Toscane waar alle kinderen, kleinkinderen en aanhang opa en oma komen bezoeken. Maar voorlopig eerst nog even met elkaar genieten, leuke dingen doen, vakantie vieren, etc. De rest komt later wel…

Wat zijn de voordelen van het jongen zijn?

Raoul (18)

De echte voordelen van het jongen zijn: geen ongesteldheid, geen extreme kledingsdrama’s, geen 80 sieraden, geen haar dat blijft plakken in lipgloss, geen tiental borstels in 1000 verschillende tassen, geen hoge hakken, etc. etc. 😉

Jan (18)

We kunnen staand plassen, waar en wanneer we maar willen en we kunnen niet zwanger worden. That’s about it.

Etien (15)

Ik hoor meiden vaak zeuren over het feit dat jongens wel gemakkelijk staand kunnen plassen. Dus ik denk dat dit wel het grootste voordeel is van het jongen zijn.

Rolf (27)

Voordelen van jongen zijn? Ik weet niet hoe het is om een meisje te zijn, dus ik weet niet precies wat nu exact de voordelen zijn. Maar als ik om mij heen kijk merk ik dat de meeste meiden toch wel jaloers zijn op ’t feit dat mannen staand kunnen plassen, niet uren bezig hoeven zijn met opmaken (etc.) en makkelijker bepaalde dingen vergeven en gewoon doorgaan alsof er niks gebeurd is. Vrouwen maken van sommige dingen zo’n drama. Ach, ik zou niet willen ruilen. Maar ben wel benieuwd welke mannelijke eigenschappen / voordelen vrouwen ook wel zouden willen hebben….