Fashion

Aparte zonnebrillen

De aparte zonnebrillen van Lady Gaga en Rihanna zijn je vast niet ontgaan. Op A-morir.com kwam ik echt de meest funky, aparte en opvallende zonnebrillen tegen. Hieronder zul je zien dat je voor de meeste zonnebrillen het nodige lef moet hebben om te durven dragen!

Het gezicht achter A-Morir is Kerin Rose, in 2008 is zij met deze site begonnen. Elke kunstig in elkaar gezette creatie is met de mooiste details afgewerkt, zoals: Swarovski kristallen, spikes, kettingen, kant, studs of parels. Naast de magnifieke details zie je ook Kerin’s liefde voor het theatrale, luxe en het allerbelangrijkste de glam in de creaties terug.

A-Morrir is uitgegroeid tot de favoriet bij de grootste fashion trendsetters. Haar ontwerpen vallen ook bij bekende celebs in de smaak, zoals bij: Rihanna, Lady GaGa, Mariah Carey, Katy Perry, Snoop Dogg, Fergie, Nicki Minaj, Estelle, Cassie en Jazmine Sullivan. Daarnaast waren de collecties ook al meerdere keren in Vogue Italia, Rolling Stone, Vibe, en in de internationale versies van Marie Claire en Nylon te bewonderen.

Mariah Carey droeg in haar video My Love, de Bizet bril van Kerin Rose. Naast Mariah stond ook Rihanna met haar Barracuda bril in de video Run This Town flink in de schijnwerpers. Kerin zelf was op verschillende covers te bewonderen, waaronder Vogue Italia en Fashion’s Night Out. Sindsdien is Kerin een rising star en heeft ze al een speciale collectie van brillen en accessoires voor designer Christian Siriano’s herfst/winter 2010 gemaakt. Deze werd tijdens de New York Fashion Week in Bryant Park getoond en werd tijdens de jaarlijkse ontwerp conferentie door Nike als Best in class verkozen.

Helaas hangt er wel een duur prijskaartje aan de zonnebrillen, dus het blijft voor de meeste alleen bij zwijmelen of je moet er voor willen sparen. Je kunt ze namelijk gewoon via de webshop bestellen, de verzendkosten zijn € 12,- en je kunt met PayPal en creditcard betalen.

Wat vind je ervan en durf jij deze funky zonnebrillen te dragen?

‘Barracuda’ , prijs € 275,65

Rihanna draagt hier de stoere ‘Barracuda’, en of ze het kan hebben!

‘Beethoven Glasses’, prijs € 157,50

‘Christian Siriano’, prijs € 393,76

Het is misschien niet zo’n duidelijke foto, maar net zoals Rihanna draagt Snoop Dogg hier de ‘Barracuda’.

‘Bootsy’, prijs € 216,55 ‘Halford III’, prijs € 354,40

Veronica Webb draagt hier de ‘Halford III’

‘Bizet Sunglasses’, prijs € 157,50  

‘Sioux Lace Eyewear’, prijs € 165,40

Rihanna tijdens de Superbowl Jam 2010, ze draagt hier de doorzichtige versie van ‘Sioux Lace’

‘Iggy’, prijs € 220,50

‘Love/Hate Convertible Dookie Chain’, prijs € 204,76

Rihanna draagt hier de ‘Love/Hate Convertible Dookie Chain’

‘Rockstar Gold’, prijs € 196,90

‘Sabotage’, prijs € 472,50

‘Valkyries’, prijs € 220,50

Lady Gaga met een oversized zwarte bril, genaamd: ‘Sioux Lace’. Dit is de zwarte variant van de doorzichtige bewerkt met het kant.

door Danique