Fashion

Soho Hearts

Ken jij het hippe sieradenmerk Soho Hearts al? De ontwerpster van dit merk is Juliette Booker. Juliette woont in New York maar ze is regelmatig in Amsterdam en inde andere wereldsteden te vinden. Voor het aankomende najaar liet deze dame zich onder meer inspireren door de unieke en eigenwijze stijl van de Engelse it-girls.

Juliette Booker

Soho Hearts neemt je mee naar een officiële high tea, maar ook naar een underground party en mixt de stijlen zo, dat ieder sieraad op ieder moment van de dag gedragen kan worden. Alles is dan ook mogelijk: van parels dragen naar een rockconcert, tot het dragen van vrouwelijke armbanden met spikes naar een cocktail party. Jij bepaalt namelijk wat, hoe en wanneer je het draagt. Bij Soho Hearts draait het dan ook allemaal om jouw stijl.

Via de webshop kun je de meest mooie, stijlvolle en hippe sieraden aanschaffen. De prijs ligt misschien wat boven je budget, maar je maakt hier dan ook zeker een statement mee! Naast de webshop zijn er ook vele winkels in Nederland te vinden. Kijk voor de dichtsbijzijnde winkels in jouw buurt op de website.

Ik laat je paar mooie sieraden van Soho Hearts zien:

€39.95

€45.95

€54.95

€32.95

€79.95

€22.95

Wat vind jij van Soho Hearts?

door Quirine