News

Dromen zijn bedrog?

‘Wil je nog wat drinken?’ Ik bestel nog een Sex on the Beach, en ga weer verder zonnen. Blauwe zee, wit strand, warm zonnetje. ‘Dit is het leven,’ denk ik terwijl ik mijn ogen sluit.

School is afgelopen en ik ben heerlijk drie weken naar Griekenland. Mijn ouders vermaken zich bij het zwembad, m’n zussen zijn in de zee en ik geniet van de vakantie. Ik steek een sigaretje op en kijk om me heen, of er nog leuke jongens zijn. En ja hoor, een eindje verderop zit hij. Dé jongen waar ik vanaf dat moment mijn zinnen op heb gezet. Bruin halflang haar, mooi zongebruind lichaam, en een smile to die for. Ik zie dat hij naar de strandtent loopt, en aangezien ik mijn drankje nog niet heb gekregen heb ik een goed excuus om ook naar de strandtent te gaan. Ik schuif snel in mijn slippertjes, trek een shirtje aan loop weg.

Als ik binnenkom heeft hij al wat besteld en wacht hij op zijn bestelling. Ik loop naar de bar en vraag voor mijn drankje. Als ik hem heb gekregen kijk ik om me heen, dé jongen staat er nog. Ik loop op hem af en vraag waar die vandaan komt. Nederland! Hij heet Casper, is achttien jaar oud en studeert in Amsterdam. Ik maak even een praatje met hem en nadat hij zijn bestelling heeft gekregen lopen we weer terug. Hij blijkt in het hotel naast mij te zitten, en we spreken wat af voor die avond. Gelukkig en in de wolken loop ik terug naar mijn strandstoel.

Die avond heb ik met hem op het strand afgesproken. Als ik aankom is hij er al. Hij ziet er leuk uit. Witte broek, zwart overhemd en zijn haar half in zijn gezicht. We gaan zitten op het strand en praten een beetje over koetjes en kalfjes. Op een gegeven moment wordt het wat meer flirterig en terwijl de zon ondergaat slaat hij een arm om me heen. Nadat de zon helemaal onder is, begint het koud te worden. We besluiten om ergens binnen een drankje te gaan drinken.

We zoeken een gezellige strandtent en gaan zitten. We bestellen wat te drinken en terwijl de ober weg loopt, pakt hij mijn hand vast. Op een gegeven moment ontmoeten onze ogen elkaar en ik zie dat hij felblauwe, sprankelende ogen heeft. Mijn maag maakt voor de zoveelste keer die avond een salto. De hele avond is heel gezellig, we drinken een paar drankjes, praten veel en dansen ten slotte ook nog even. Maar de zoen is nog niet gekomen.

Aan het eind van de avond lopen we samen hand in hand over het strand terug. Hij brengt me tot de deur van het hotel en daar blijven we nog even staan. Hij pakt nu beide handen en kijkt me diep in mijn ogen. Ik voel dat ik begin te blozen maar ik blijf kijken. Heel langzaam, alsof het in slowmotion gebeurt, komen onze hoofden steeds dichter bij elkaar. Ik voel zijn adem al op mijn lippen. Ik sluit mijn ogen en…

‘TUUT TUUT TUUT.’ Mijn wekker gaat af, moeizaam doe ik mijn ogen open en kijk op de wekker. Tien voor half acht. Terwijl ik nog steeds half slaap, stap ik onder de douche. Nog steeds denken aan die geweldige droom.
Zucht, wanneer kom ik nou mijn real-life droomjongen tegen?

Door Carlijn