News

Stephs Model Mail: Leonardo (2)

Tiny Fisscher is vooral bekend om haar Stephboeken, die zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen uit de modellenwereld. Deze maand verschijnen er twee spiksplinternieuwe titels: Beauty, Body & Brains, een superleuk lifestyleboek, en Covergirl, de vierde Stephroman. De komende weken alvast een voorproefje uit deze boeken op Girlscene: Stephs Model Mail!

Nadat we op het schip van Leonardo waren overgestapt, duurde het even voordat we hem in levenden lijve zagen rondwandelen. Toen ik hem na een tijdje in een hoekje ontwaarde, zag ik dat hij dikker was dan ik me hem had voorgesteld. Nou maakte dat niet zoveel uit, want hij was sowieso mijn type niet. Daarbij was ik door mijn werk al vaker beroemde mensen tegengekomen en ik was daar inmiddels niet meer zo van onder de indruk.
Dit in tegenstelling tot Bo.
‘Daar heb je hem,’ fluisterde ze opgewonden in mijn oor.
‘Hup, eropaf,’ spoorde ik haar meteen aan.
‘Ben je gek, dat durf ik niet!’
Ik pakte Bo bij haar arm en trok haar in zijn richting. ‘Tuurlijk wel.’
Op dat moment liep Steve langs ons heen, stapte op Leonardo af en gaf hem een stevige hug. ‘Hey man, good to see you,’ klonk Steves luide stem. Leonardo lachte en zei iets terug wat ik niet kon verstaan. Steve gebaarde naar ons.
‘Grijp je kans,’ zei ik grijnzend tegen Bo.
‘Meet my lady friends,’ zei Steve toen we ons tussen de mensen door hadden gewurmd. Een beetje verlegen keek Leonardo ons aan, bijna alsof hij nog nooit jonge, aantrekkelijke vrouwen in zijn buurt had gehad.
‘Hi, I’m Leo.’ Hij stak zijn hand uit.
‘Stephanie,’ stelde ik mezelf voor.
Ook Bo gaf hem een hand. Ik zag dat ze trilde.
Nog voordat we verder een woord met hem konden wisselen, tikte een donkerharige jongen met een dun sikje hem op de schouder. Ik kende hem ergens van, maar kon hem niet thuisbrengen. Hij zei iets tegen Leonardo, waarna ze zich allebei omdraaiden en richting twee brunettes liepen die zogenaamd onverschillig een beetje met elkaar stonden te babbelen. Aan hun blik zag ik echter dat ze het stiekem superstoer vonden dat Leonardo en zijn donkerharige vriend op hen afstapten.
‘Die zijn binnen,’ zei ik tegen Bo.
Bo lachte en keek om zich heen. ‘Valt er verder nog iets te scoren hier?’
‘Vast wel,’ zei ik.

(volgende keer het slot van ‘Leonardo’!)