News

Word Girlscene’s nieuwe columnist!

Ben jij gek op schrijven en een redacteur in hart & nieren? Maar ben je helaas nog net niet de hoofdredacteur van een groot blad? Doe dan mee met onze wedstrijd en word Girlscene’s nieuwe columnist!

De opdracht is simpel: schrijf een superleuk stuk over de site Girlscene.nl en zorg dat het wordt gepubliceerd in de schoolkrant van jouw school, het blaadje van je opleiding, de lokale krant (of misschien wel een landelijke!) of een andere website. Alles mag!

Zorg dat jij de meest originele publicatie voor elkaar krijgt en show daarin meteen jouw schrijftalent! Leuke, opvallende stukken worden dus absoluut gewaardeerd – een plat reclamestukje hoeft dus zeker niet. Hoe origineler hoe beter!

Alles mag erin, de enige voorwaarde is dat onze URL, www.girlscene.nl, wordt genoemd. Je mag zelf bedenken wat je wil schrijven: wat je zo leuk vindt aan de site, wat er allemaal te vinden is, et cetera. Foto’s erbij zijn leuk! Hier vind je bijvoorbeeld een mooie screenshot van de site, om erbij te gebruiken.

-

Stuur een bewijsexemplaar van de publicatie (dit mag een link, duidelijke foto, scan of kopietje zijn) voor 1 mei naar monique@girlscene.nl (onder vermelding van Nieuwe Columnist) of naar ons redactieadres:

Yourscene
t.a.v. Girlscene redactie
Keizersgracht 424
1016 GC Amsterdam

Op 1 mei 2010, je hebt dus eventjes de tijd, moet je publicatie binnen zijn. Wij gaan dan op de redactie in beraad en kiezen het meest originele en best geschreven stuk uit. En diegene wordt de nieuwe columnist van Girlscene! Het stuk wat je schrijft (als deelname) is natuurlijk geen column, maar hierin zien we wel of je schrijverstalent hebt.

Dat betekent: regelmatig columns of artikelen schrijven voor de site, je naam groots vermeld op Girlscene.nl en een artikel waarin je wordt voorgesteld als het nieuwe Nederlandse (of Belgische!) schrijftalent! Girlscene heeft inmiddels zo’n 600.000 unieke bezoekers per maand, dus dat is een hoop bekendheid voor je….

-

Ik ben heel benieuwd naar de inzendingen, dus zet ‘m op meiden! Let the games begin!