News

Quirine: m’n stage bij Girlscene deel 3

Hier alweer het derde deel over mijn stage bij Girlscene. De tijd vliegt voorbij!

Vorige week maandag was een rustige dag. Danique was die zondag terug gekomen uit Verona, Italië. Ze had namelijk de eer om Amanday Seyfriend te mogen interviewen over haar nieuwe film Letters to Juliet.
Het is natuurlijk ‘zonde’ om daarvoor heen en weer te vliegen, dus er werd een weekendje aan vast geplakt. Wat een leven!
Danique was druk bezig om haar interview uit te werken, een enorme klus.

Ook vroeg Monique aan Danique en mij of wij binnenkort Wouter Hamel willen interviewen. Daar zeggen wij natuurlijk geen nee tegen!

Dinsdag gingen we met de Girlscene redactie gezellig lunchen bij Bagels & Beans. Erg fijn zo’n ‘werkoverleg’ 😉

Lekkere tapas voor op de bagels

Monique & Shelley

Danique & ik

Op donderdag ging ik aan het eind van de middag naar de showroom van de H&M om de nieuwe najaarscollectie te bekijken en foto’s te maken. Ik had er erg veel zin in, al vaak had ik die showroom op verschillende modeblogs gezien en nu mocht ik er zelf heen!

De showroom was ook erg mooi: allemaal rekken met de nieuwe kleding en planken vol met tassen, sieraden en schoenen. Ook de nieuwe collectie van H&M Against AIDS was daar te zien. Daarnaast liepen er serveersters rond met onder andere sushi en drankjes.

Een deel van de H&M Against AIDS-collectie

Ik begon meteen met foto’s te maken en het voelen van de stoffen. Na wat rondgekeken en foto’s gemaakt te hebben, ging ik sommige items passen. Dat had ik beter niet kunnen doen, ik wilde het meteen meenemen! Het gaf toch wel een leuk gevoel: kleding passen die nog niemand in z’n kast heeft hangen…

Mijn favoriete shirt van de collectie

Aan het einde kreeg ik een luxe leren persmap waarin alle informatie stond met de foto’s. Ook zat er een H&M giftcard bij!

Vrijdagochtend hadden we een meeting over de ranking van Girlscene bij Google, gegeven door een Google-expert. Het was een erg interessante meeting. Ik wist dat het belangrijk was om de juiste tags en links te plaatsen bij de artikelen, maar na deze meeting ben ik helemaal overtuigd.

Bij het event van Proctor en Gamble (waar ik vorige week over schreef), heb ik de nieuwe lijn van Herbal Essences Beautiful Ends gekregen. Deze lijn komt pas in juni uit maar ik kon hem al testen! Ik heb er een artikel over geschreven maar daar moeten jullie nog even op wachten.. Het zijn erg fijne producten en ze ruiken heerlijk!

Deze week was weer een super leuke week en ging dan ook erg snel voorbij. Ik heb weer veel geleerd en meegemaakt. Vooral de showroom van de H&M was echt een hoogtepunt!

Liefs,
Quirine