News

Danique neemt afscheid…

Mijn tijd als redactrice bij Girlscene is veel te snel voorbij gegaan! Na een dik jaar hier te hebben gewerkt, brak vorige week mijn laatste weekje aan. Deze week was, zoals gewoonlijk, echt voorbij gevlogen! Met een lach en een traan heb ik de laatste dag samen met Monique en stagiaire Gabriella beëindigd. Ik heb hier echt een super leuke tijd gehad, veel meegemaakt en natuurlijk ook veel geleerd!

Elke perspresentatie, winkelopening, productlancering en elk feest heb ik met groot plezier bijgewoond. En dan heb ik het nog niet over de vele interviews gehad, wat een ervaring! Vooral de persreis naar Verona, een weekendje om nooit meer te vergeten. Een interview met de beeldschone Amanda Seyfried, de Australische hunk Christopher Egan en de Mexicaanse Gael Garcia Bernal. Daarnaast waren ook de interviews met rockchick Kesha en de Shake, Shake It band Metro Station echt onvergetelijk!

En dan de GirlsFair, de eerste editie van een groots meidenevent. Wat was dat leuk om aan mee te werken, vooral om te zien hoeveel duizenden meiden in rijen stonden te wachten om naar binnen te mogen, de leuke stands en optredens. Volgend jaar ben ik zeker weer bij!

Al met al vond ik het super leuk om voor Girlscene te schrijven en vind het dan ook erg moeilijk om te kiezen wat ik het leukste vond. Ik heb ook veel geleerd, zoals het afnemen van interviews, het begeleiden van stagiaires, het omschrijven van persberichten tot een goed artikel, conceptueel meedenken en het maken van reportages. Wat ook erg fijn is, is dat ik het komende jaar geen beautyproducten hoef aan te schaffen! 😉 Ik ben echt tot over mijn oren verwend, van heerlijke parfums tot mooie make-up en van leuk accessoires tot boeken.

Monique, echt super bedankt voor alles en ik wil ook jullie bezoekers bedanken! De (bijna) altijd enthousiaste reacties en zeker ook opbouwende kritiek zag ik steeds met blijdschap tegemoet. Maar nu ik bij Girlscene wegga wil niet zeggen dat ik mijn passie voor schrijven achter me laat. Absoluut niet zelfs, ik ga namelijk eind augustus bij Glamour stage lopen! Dat is ook de reden dat ik de Girlscene redactie ga verlaten. Bij Glamour hoop ik mijn schrijfkwaliteiten verder te verbreden en te verbeteren.

Voor nu tot ziens en wie weet zien jullie mij in de toekomst terug!

Veel liefs,
Danique