News

Marit: Mijn stage bij Girlscene deel 1

Stage lopen bij Girlscene is volgens mij voor veel meiden echt een droom. Ik zal jullie nog even een tikkeltje jaloerser maken door te vertellen wat je hier allemaal mag doen!

De eerste week was voor mij heel erg wennen. Bij de redactie van Girlscene ben je veel bezig met artikelen schrijven, logisch natuurlijk. Maar de hele dag achter een scherm zitten eist wel zijn tol! Gelukkig is het heel erg gezellig op de redactie en gaan we bijna elke dag even naar buiten om lunch te halen. Monique is echt een schat, ze heeft mij vanaf het begin het gevoel gegeven dat ik heel erg welkom ben.

Marit: Mijn stage bij Girlscene deel 1

Vorige week donderdag zijn Marjolein en ik samen bij het ‘Brildrager van het jaar’ event geweest. Voor mij was dat de eerste keer dat ik bij de Westergasfabriek kwam, leuk om dat dus een keer in het echt te zien. Het terrein is heel groot en ruim opgezet. Op dat terrein heb je dus diverse gebouwen voor presentaties en shows. Maar er zitten ook wat gezellige horecagelegenheden die druk bezocht werden op die dag, het was namelijk heerlijk weer.

Marit: Mijn stage bij Girlscene deel 1

Ook heel leuk aan werken bij Girlscene zijn natuurlijk de vele dingen die je uit mag proberen. De redactie krijgt veel producten opgestuurd in de hoop dat we er dan iets over schrijven. We schrijven niet over alles; alleen over de dingen die we echt leuk vinden voor Girlscene. Zo heb ik afgelopen week bijvoorbeeld de nieuwe lijn van Rimmel uitgetest. Oogschaduw smeren en de lipjes rood verven met de nieuwste lippenstiften. Moest ik vervolgens nog met de trein naar huis met al die make-up op..

Verder mag ik heel veel zelf kiezen; onderwerpen voor artikelen bijvoorbeeld. Op het moment ben ik bezig met een spannend experiment.. maar daar lezen jullie snel genoeg meer over!

Morgen ga ik naar stichting SOS Dolfijn, en ja, dat zit in het Dolfinarium. Ik heb er zoveel zin in. Zou de orka er nog zijn? Ik houd jullie op de hoogte!

Marit: Mijn stage bij Girlscene deel 1

Liefs, Marit