Fashion

Panty pret

Ga je voor basic of zijn gekleurde panty’s met een printje jouw favoriet? Panty’s, maillots of leggings kun je met zoveel kleding-items combineren! En deze broekvervangers zitten ook nog eens erg comfi.

Heb jij ook wel eens het dilemma dat je niet weet waarbij je jouw panty moet dragen? ‘Lijkt het zo niet of ik….’, ‘Zal niet iedereen me aankijken met deze legging?’ Nee! Draag wat je mooi vindt, ga voor een eigen stijl!

tights

Weet je je ’s ochtends even geen raad? Wij hebben een aantal leuke modellen voor jullie uitgezocht en tips hoe en waarmee je deze legwear kunt dragen.

panty

Print
Leggings, panty’s of maillots met een printje zijn erg leuk, maar wel gedurfd! Draag deze met een basic jurkje, tuniek of een leuke short. Omdat de print waarschijnlijk erg opvalt, is het minder mooi als je deze ook nog eens combineert met een ander druk item.

Tip: Als je een leuke panty met print in de winkel ziet, rek hem dan een beetje uit om te zien hoe de print wordt als je hem aan hebt. Het zou zonde zijn als dan de print helemaal wegvalt, toch?

patroon

Patroon
Hier geldt eigenlijk een beetje hetzelfde als bij een panty, legging of maillot met een print. Wat is nu precies het verschil tussen een print en een patroon? Een patroon herhaalt zich steeds en een print niet. Wist je dat sommige patronen je benen langer laten lijken? Zoals een panty met strepen over de lengte. Ook is legwear met patronen erg hip, bijvoorbeeld met barok.

legging

Legging
De legging is een must voor in je kast, zowel voor in de winter- als in de zomermaanden. Wij – Girlscene redactrices – vinden leggings nog handiger dan panty’s of maillots, en jij? Je kunt een legging echt met alles combineren. Draag hem met leuke boots, ballerina’s of pumps! Combineer hem met een rok, tuniek, jurk of short. Kortom: We love leggings!

P.S. Neem voor de zekerheid (altijd) een extra paar panty’s en een potje blanke nagellak (voor eventuele ladders) mee. Zo voorkom je worst-case scenarios!

Wij shoppen onze panty’s, leggings en maillots het liefst online bij Asos. Een aantal van onze favourites op een rijtje:

legwear

Legging met zilveren pailletten aan de voorkant, € 46,15

legwear

Opengewerkte panty, prijs € 13,19

legwear

Panty met luipaardprint, prijs € 10,55

legwear

Panty met blauwe roosjes, prijs € 7,25

legwear

Kris-kras streepjes panty, prijs € 13,19

legwear

Panty met streep, prijs € 5,93

legwear

Panty met strikje, prijs € 13,19

legwear

P.S. Sarah Jessica Parker is ook fan van deze panty!

legwear

Gebreide legging met figuren, € 39,56

legwear

Legging met kunstige print, € 39,56

Met de lente in aantocht komt er vast nog veel meer leuk én kleurrijk legwear in de winkels te liggen.

Draag jij graag panty’s, leggings of maillots en hoe combineer jij deze het liefst?

Door Evi