Fashion

Warm, maar toch fashionable op de fiets!

Het liefste trekken we vijf winterjassen over elkaar heen of houden we onze heerlijke pyjama aan als we de fiets opstappen. Helaas ziet dit er niet altijd even charmant uit. Hoe ga jij nou het warmst gekleed op de fiets? Zodat je het gure winterweer aankan, maar toch fashionable voor de dag komt. Kijk maar even mee!

winter

Goede winterjas
De basis begint natuurlijk bij een warme winterjas. Heb jij nog geen warme winterjas? Dan kun je beter even een paar tientjes extra sparen zodat je echt een warme kan kopen. Ideetjes nodig? Kijk dan over naar ons ‘10x winterjassen’ artikel.

Ski-jas
Een normale winterjas niet warm genoeg? Kijk dan voor een heerlijk warme ski-jas! Deze warme jassen hebben ze ook wel eens bij de Lidl of Aldi, daar zijn ze altijd erg goedkoop.

h en m
Of wat vind je van deze leuke ski-jas van de H&M? Verkrijgbaar in verschillende kleurtjes.

ski

ski jas
Ook nog verkrijgbaar in het paars. Te koop bij H&M, prijs € 79,95.

Twee sjaals!
Wikkel niet een sjaal, maar twee sjaals om je nek! Natuurlijk niet twee dikke sjaals (je wilt natuurlijk wel kunnen ademen), maar je fashionable sjaal met daaronder een dunne fleecesjaal. Omdat deze dunne sjaal van fleece is, is deze toch ontzettend warm. Zo ziet je nek er toch heel fashionable uit, omdat dit sjaaltje makkelijk te verbergen is!

col
Een voorbeeld is deze fleece-col van H&M. Lekker warm! Prijs € 7,95.

Fleecevest
Fleece is echt een aanrader in de koude winterdagen. Zo zijn er speciaal voor jouw fietsreizen leuke fleecevesten die jij makkelijk onder jouw winterjas draagt. Deze doe je dan meteen weer uit op school en leg je in je kluisje, zodat als je aan het einde van de dag weer naar huis fietst, je jezelf weer lekker warm kan aankleden.

fleece
Dit leuke fleecevest van Fresh Made heeft een warme col en handige duim-uitsparingen. Te koop bij Zalando, prijs € 29,95.

fleece
Lekker warm met een capuchon en toch leuk met de roze details. Verkrijgbaar in nog veel meer kleuren! Te koop bij H&M, prijs € 24,95.

fleece
Liever wat meer getailleerd? Deze is erg leuk met een bruin touwtje. Dit vest van Cream is te koop bij Zalando, prijs € 69,95.

fleece
Wil je liever niet zoveel uitgeven? Ga dan voor deze knallend roze. Toch lekker warm. Ook verkrijgbaar in groen, zwart en grijs bij H&M, prijs € 14,95.

fleece
Dit item van Bench is ook erg leuk en zit wat strakker bij de taille. Het heeft ook mooie details bij de handen en een warme col. Te koop bij Zalando, prijs € 69,95.

zalando

fleece
Bruin of lichtblauw fleecevest. Te koop bij Zalando, prijs € 29,95.

Tip: heb je een fleecevest met een capuchon? Wikkel dan jouw grote warme sjaal onder de capuchon door. Zo heb jij de lekker warme fleecestof in je nek.

Dikke bonte bodywarmer over je leren jas
Hecht je toch meer waarde aan het fashion-gehalte van je outfit? Ga dan voor een leren jas met daarover een grote, dikke, bonte bodywarmer. Deze zijn namelijk hartstikke hip en zijn ook lekker warm.

bodywarmer
Ga bij de kringloopwinkel bij jou in de buurt op zoek naar een leuke (nep)bonte bodywarmer. Daar heb je er namelijk altijd wel eentje hangen voor een spotprijsje!

Warme oortjes
Zoek een lekker warme muts uit voor de fietsreis die jij dagelijks naar school maakt. Niet warm genoeg? Zet daar dan een paar oorwarmers op. Je hebt namelijk hele leuke oorwarmers die hartstikke fashionable staan. Zoek er een bijpassend mutsje bij uit en klaar, warme oortjes!

Voor warme mutsen kijk je even in ons ‘10x goed gemutst’ artikel en voor leuke oorwarmers ga je naar ‘10x warme oortjes’.

Twee paar handschoenen
Heb jij een superleuk paar handschoenen gevonden, maar zijn ze een klein beetje te koud? Doe er dan een paar onder aan! Natuurlijk kan dit niet bij hele strakke handschoentjes, maar wel bij handschoenen die net wat ruimer zitten.

Kijk voor leuke handschoenen even naar: ‘10x fluffy handschoenen‘!

warm op de fiets

Heb jij nog tips om warm op de fiets te stappen?

Door: Jitske