News

Kim: My life in New York

Altijd al benieuwd geweest hoe het leven in New York is? Neem dan een kijkje in het leven van Kim! Ze woont de komende maanden in The Big Apple voor haar studie ‘Fashion & Design’. Ze gaat ons maandelijks op de hoogte houden van haar schoolervaringen, de Amerikaanse avonturen en het leven in the big city.

my life in new york

Hallo lieve Girlscene lezeressen!

Om te beginnen zal ik mij even voorstellen: Ik ben Kim, 18 jaar oud en heb afgelopen jaar mijn vwo diploma gehaald. Op dit moment woon ik in Baarn, maar binnenkort zal ik verhuizen naar New York City om daar voor 6 maanden fashion & design te gaan studeren: like a dream come true! En het allerleukste nieuws is… Ik ga jullie vanaf nu iedere maand op de hoogte houden van mijn leven in the Big Apple!

life in new york

Op dit moment ben ik druk bezig met de laatste voorbereidingen. Welke kleren pak ik in? Welke schoenen blijven thuis? Hoeveel sieraden neem ik mee?  Gelukkig is het niet gek dat ik dit probleem heb, ik ga tenslotte niet voor niets fashion & design studeren!

Naast de vraag wat ik allemaal mee moet nemen, ben ik natuurlijk ook druk bezig met inlezen over de stad, een blog maken zodat het thuisfront mij kan blijven volgen, to do lijstjes maken en last but not least: een shopping list maken!

my life in new york

Nog maar een paar weekjes wachten en dan is het zo ver…
I will keep you posted!

XOXO  Kim

Bron beeld: Weheartit