News

Extra genieten deze herfst

De dagen worden korter, het is sneller donker en het wordt steeds kouder. Maar de winter blues? Daar hebben wij gelukkig geen last van! Er zijn namelijk genoeg redenen waarom de herfst geweldig is! Zit jij nu achter de computer met een snotneus terwijl je snikkend uit het raam kijkt? Lees dan maar snel mee, want ik (Lisanne) laat jou inzien dat de herfst leuk is!

hot chocolate

Warme koffie, thee en chocolademelk

Wat is er beter dan een lekker warm bakkie wanneer je net van het koude buiten komt? In de zomer kan het natuurlijk ook, maar wanneer het weer kouder wordt waardeer je dat net even wat meer.

Fashion seizoen!

Zomercollecties zijn leuk, lekker vrolijk en luchtig, maar zeg nou zelf… het winterseizoen is zo veel meer fashionable! Het is tijd om je wintergarderobe er weer bij te pakken en wat nieuws te shoppen. Uiteraard speel je in op de nieuwste trends en kun je je oude kledingstukken combineren op een vernieuwende manier.

De nieuwste trends vind je uiteraard hier op Girlscene, maar ook op het forum wordt er gesproken over veel verschillende trends! Ja, voor de fashionista is het fijn dat de niemendalletjes achter de kast in kunnen en dat de dikke sjaals, laarzen en het dragen van laagjes weer helemaal terug zijn.

Kerstcollecties

En uiteraard zitten ook de kerstcollecties eraan te komen. We kunnen het nu nog niet allemaal kopen, maar bij veel merken kun je het nu of binnenkort al wel bekijken. Feestjurkjes, nagellak, bodybutter, kerstballen, lipsticks. Kerstcollecties zijn fijn!

chill outfit

Relax…

Buiten regent het, het is koud en veel te vroeg alweer donker. Dan heb je bij deze een heel goed excuus om minstens 3 afleveringen van je favoriete serie te kijken. Met een dekentje. Op de bank.

Kerst, sinterklaas, oud en nieuw, iets om naar uit te kijken!

Nu is het nog geen december, maar met het Hollandse weer van nu komen we in elk geval in de stemming. Kijk je al uit naar pakjesavond, kerstmis met familie en feesten met oud en nieuw? Voorbereidingen treffen als outfits uitzoeken en bedenken wat je gaat doen zijn op dit moment geen slecht idee!

autumn

Je chill-outfit is weer algemeen geaccepteerd

Je warme Uggs of lekkere sloffen, dikke joggingsbroeken en warme (maar onflatteuze) pyjama’s mogen weer aan. Want ja, het is zo koud, wat moet je anders aan? Oke, met temperaturen als deze bevriezen we nog niet, maar je kunt in elk geval doen alsof.

De eerste kerstkransjes en pepernoten zijn alweer in de winkel gespot, maar het is oktober, dus daar gaan we het nog even niet over hebben. Zijn jullie blij met de herfst en de winter die eraan komt? Of had je liever nog een paar maandjes genoten van de zomer?

Door: Lisanne

Beeld: Weheartit & Pinterest