Lifestyle

Originele cadeaus

Girlscene member Femke is een kei in het maken van super originele cadeautjes. Ze zegt: “ik wil jullie graag mijn ideeën meegeven, want mijn vriendinnen waren gelukkig super enthousiast!”

– Een van mijn beste vriendinnen las nooit de Cosmogirl. Om haar over te halen een abonnement te nemen, heb ik uit alle Cosmogirls van de afgelopen twee jaar de leukste artikelen geknipt en bij elkaar geplakt in 1 dikke, grote Cosmogirl. Met een super hippe, gephotoshopte voorkant, met haar foto erbij. Daarnaast heb ik er natuurlijk nog gewoon wat leuke spulletjes bij gekocht!

– Één andere vriendin van me ging voor een lange tijd op vakantie. Dus hebben wij een oud koffertje helemaal gepimpt en allemaal "onmisbare" dingen op vakantie er in gestopt. Zoals een Fancy, het boek “Verleidelijk” uit de it-girl serie, make-up en van alles en nog wat.

– Voor mijn beste vriendin heb ik ooit een cd met alle liedjes waar we een herinnering aan hebben gemaakt. En natuurlijk bij elk liedje een bijschrift. Aan haar gaf ik trouwens ook een doosje met een mooi lint, in het doosje zat een papiertje met daarop in mooie letters geschreven: "hierin zit een knuffel, voor elke keer dat je hem nodig hebt."

– Ook heb ik ooit een keer een coupon-boekje gemaakt. Met allerlei bonnen, zoals “bon voor een lekkere lunch”, “bon voor een massage”, “bon voor samen te shoppen” et cetera. Ook leuk als je nog bij je ouders woont: een bon om de afwas te doen, de keuken te poetsen, et cetera.

– Er zat een meisje in de klas, dat niet zo veel kleren had, maar die wel wilde. Dus wij (ik en mijn vriendinnen) gaven haar toen een middagje shoppen cadeau. Dus een hele outfit cadeau, maar ook een etentje en lunch enzo. Het was super gezellig!