Fashion

De Camelflage

Wij krijgen regelmatig aparte persberichten of vreemde pakketjes op de redactie van Girlscene. En dit is er eentje in die categorie! Wij ontvingen namelijk het Camelflage slipje; ondergoed dat moet voorkomen dat je edele delen zichtbaar zijn onder een strakke broek.

Nu heb ik zelf eigenlijk nooit last van een ‘cameltoe’ (laten we het beestje maar bij de naam noemen…) maar ik begrijp uit het bericht van Camelflage (goede woordspeling!) dat veel vrouwen hier mee te maken hebben. Zo schrijven ze: "Een joggingsbroek, leggings, strakke broeken, skinny jeans of zelfs een werkbroek kunnen een kortere binnenbeenlengte hebben. Je hebt tegenwoordig genoeg om je zorgen over te maken, het laatste wat je nodig hebt om over na te denken is of je slipje wel goed zit."

Maar wat is die Camelflage nu eigenlijk? In de slip is een extra laagje genaaid, zodat de stof van de broek niet tussen de schaamplippen kan glippen en de contouren van je kruis dus niet zichtbaar zijn.

-

Getest!

Dat moest natuurlijk getest worden. Op het eerste gezicht zag de string (wij kregen een zwarte string) er vrij simpel uit, a la een Hema string. Zwart, een klein naadje langs de rand. Geen strikje, printje of kantje. Natuurlijk is dit ook gedaan om te zorgen dat hij zo min mogelijk doorschijnt, maar toch: een beetje versiering kon geen kwaad!

En dan de truc: gaat -ie een ‘cameltoe’ tegen? Ik testte hem uit met een strakke legging. En ja, het werkt. Maar ik moet zeggen: ik heb nooit zo’n last van het ‘fenomeen’, maar als jij dat wel hebt, is het zeker een oplossing.

Wel vind ik de prijs (€19,95) gigantisch hoog. Voor die prijs had er wel een leuk printje, strikje of detail op gekund. Maar nogmaals: heb jij vaak last van een ‘cameltoe’, en is je portemonnee nog niet leeg, dan is het wellicht een aanrader.

-

Voor meer informatie kun je ook kijken op de website, www.camelflage.nl.