Fashion

Gezien: schattige sokjes

Kennen jullie ze nog? De gehaakte- of ruches sokjes die onze moeders  vroeger voor ons kochten? Ze zijn weer terug! En nu niet alleen voor kleine meisjes, ook wij mogen er mee gezien worden!

Ik kan me nog heel goed herinneren dat ik deze ruches sokjes droeg toen ik een jaar of zes was. De mijne waren wit en hadden een lief gehaakt patroontje. Veel klasgenootjes vonden deze sokjes van mijn beste vriendinnetje en mij geweldig en waren zelfs een beetje jaloers. Ik weet niet of mijn klasgenoten van nu hetzelfde zouden reageren als ik ze aan hun zou showen…

sok

Maar ze zijn dus terug, en ook ons big girls! In 2012 zijn de schattige sokjes weer helemaal hip in fashion land. Heb jij ze al in de schappen zien liggen? Toen wij ze in verschillende webshops -waaronder Asos.com– tegen kwamen, hadden we op de redactie even een nostalgisch momentje.

sok

Deze zijn echt héél old school…

sok

Kijk hoe fashionable! Herinneren jullie ze weer?

sok

Ook jongens mogen met deze kleurrijke sokken gezien worden. Leuk toch!?

Ben je verkocht? Dan hebben wij alvast een aantal schattige sokjes die online te koop zijn voor je uitgezocht.

sok 

Lila gehaakte enkelsokjes, prijs € 5,59

sok

Witte opengewerkte enkelsokjes, prijs € 5,59

sok

Stippensokjes, prijs € 11,18

sok

Gele gehaakte enkelsokjes, prijs € 5,59

sok

Lichtblauwe gehaakte enkelsokjes, prijs € 5,59

Roze, lichtblauw, mintgroen, de één gehaakt, de ander met een leuke ruches rand! Deze sokjes zijn toch super cute!? Maar of ik ze nu ook ga kopen… Daar ben ik nog niet helemaal uit.

Vind jij ze net zo schattig als wij, of een regelrechte don‘t!?

Door Evi