Lifestyle

Moederdag: cadeautips

Op 8 mei is het weer Moederdag, de dag van het jaar waarin jij je moeder eens lekker kunt verwennen. Op deze dag kun jij je mams even in het zonnetje zetten met een ontbijtje op bed, door iets leuks te gaan doen of een leuk cadeautje te geven. Heb jij geen idee wat je moet doen of geven? Wij hebben een aantal leuke tips voor jullie op een rijtje gezet.

moederdag cadeautips

Je kunt natuurlijk je moeder op veel verschillende manieren blij maken. Een ontbijt op bed vinden de meeste mama’s al heel erg leuk. Maar je kunt bijvoorbeeld ook een tegoedbon geven om een keer iets leuk te gaan doen samen. Koop dan bijvoorbeeld een mooi stuk karton en schrijf daar iets liefs op. Vertel dan bij het geven van de bon, dat je een dagje uit voor jullie samen hebt gepland.

moederdag cadeautips

Als je het nou leuk vindt om te koken, dan kun je ook een heerlijk diner klaarmaken. Kies een recept uit met een ingrediënt waar jouw moeder van houdt. Vertel haar dat ze die avond niks hoeft te doen en dat jij een geweldig feestmaal gaat bereiden.

moederdag cadeautips

Ook een bosje bloemen doet het altijd goed.

Ben je geen keukenprinses en ook geen knutselaar? Dan kun je ook een leuk cadeautje voor haar kopen! Wij hebben hieronder een aantal leuke cadeautips om je moeder eens te verassen.

moederdag cadeautips

Sabon cadeauset, prijs € 24,95 (Hand Cream, Body Gel Polisher en een hartenzeepje)

moederdag cadeautips

Bijenkorf lantaarn, prijs € 29

moederdag cadeautips

Bijenkorf giftset, prijs € 17,50 (geurkaars, geurzakje, eau de toilette, geurstokjes, badschuim en body lotion)

moederdag cadeautips

Abonnement op Libelle, prijs € 29 (13 nummers)

moederdag cadeautips

Dille&Kamille biologische siroop, prijs € 5,50

moederdag cadeautips

Dille&Kamille potje met zonnebloem, prijs € 1,50

Hoe ga jij je moeder in het zonnetje zetten? En heb jij al een cadeautje?

Door Myrre