Lifestyle

De leukste cadeaus voor je vriendje

“Geen idee, ik vind alles leuk”. Zucht, wat is dat toch met vriendjes en cadeaus? Hoewel jij altijd een hele waslijst hebt aan dingen die je nog wel zou willen hebben, weet hij nooit wat hij wil. En daardoor moet jij altijd enorm zoeken naar een leuk cadeau voor hem. Na een paar uur winkel in, winkel uit ben je er klaar mee en geef je hem maar een bon. Maar dat is nu niet meer nodig.

cadeauvriendje

Romantisch diner
As we know, de liefde van de man gaat door de maag. Tijd om hem mee uit eten te nemen naar zijn favoriete restaurant of zijn lievelingsgerecht zelf te maken. Voor de echte rich girls: huur een kok in die het lievelingseten van je lief bij hem of jou thuis komt bereiden. Eten laten bezorgen kan natuurlijk ook.

cadeauvriendje

Leg hem in de watten
Hoe bot hij soms ook kan zijn, over het algemeen is hij altijd superlief voor je. Hij masseert je schouders als je stijve spieren hebt, fietst door een regenbui omdat hij je zo graag wilt zien en koopt chocolade als het weer eens de tijd van de maand is. Draai de rollen om en geef hem een zelfgemaakte bon voor een ‘Verwendag ’om hem eens flink in de watten te leggen. Deze dag doe jij alles voor hem, inclusief naar hem toe fietsen of het nou regent of niet.

cadeauvriendje

Surprise!
Is je grote liefde aan het werk op zijn verjaardag? Dan is het leuk om hem te verrassen op zijn werk. Als je toevallig wat van zijn collega’s kent, spreek dan bijvoorbeeld af dat zij alvast zijn werkplek versieren en jij dan in de middag langskomt met een taart. Bedenk van tevoren wel of het echt gepast is om zoiets te doen op zijn werk, of dat je lover dit wel waardeert. Je wil natuurlijk geen mot krijgen met zijn baas of dat je vriend door de grond wil zakken van schaamte.

cadeauvriendje

Van vroeger
Heeft jouw lief het de hele tijd over dat ene boek van vroeger die hij maar niet kan vinden of die ene cd die helemaal kapot is gedraaid? Speur de (online) winkels af en koop dat ene boek waar hij zulke fijne herinneringen aan heeft of een nieuw exemplaar van de cd die hij altijd zo graag luisterde. Het cadeau zal hem zeker aan het lachen maken en jij scoort gelijk punten. Omdat je het zo goed hebt onthouden.

cadeauvriendje

Voor deze ene keer…
Mist hij geen enkele wedstrijd van zijn favoriete voetbalclub? En heb jij juist een dikke hekel aan voetbal? Offer je dan één keertje op en ga met hem mee naar een wedstrijd. De kaartjes betaal jij, deze ene keer…

Wat is het leukste cadeau dat jij ooit aan je vriendje hebt gegeven?

Bron beeld: weheartit.com

Door Brenda