Lifestyle

Halloween kostuums!

Halloween is in Nederland misschien niet zo groot als in Amerika, maar wij gebruiken deze griezelige feestdag als een excuus voor een feestje en leuke verkleedpartijtjes. Natuurlijk doen wij girls hard ons best om ons in een griezelig en origineel kostuum te hijsen. Daarom vind je hier nog wat ideetjes.

Simpele en goedkope DIY kostuums:

De kwal

halloween

Dit kostuum kan je zo simpel maken als je zelf wilt. Het enige dat je nodig hebt is een doorzichtige paraplu, wat lijm en iets waarmee je de ‘armen’ van de kwal kan maken (dit kan bijvoorbeeld witte stof, bubbeltjesplastic of stof zoals op het plaatje zijn). Je kunt eventueel ook de ogen maken en plakken op de paraplu. Zorg dat je helemaal in het wit gekleed bent en klaar is kees!

De cereal killer

halloween

halloween

Ook dit kostuum kun je zo makkelijk of moeilijk maken als je zelf wilt. De cereal (muesli) killer is een leuke woordspeling op ‘serial killer’, wat seriemoordenaar betekent. Voor dit kostuum heb je een T-shirt nodig die je helemaal mag bekladderen, lijm, lege (kleine) mueslidozen, muesli en ketchup nodig. Plak de mueslidozen op het T-shirt en laat het even opdrogen. Plak vervolgens wat muesli op je T-shirt. Als finishing touch doe je er nog wat ketchup op om het kostuum toch een beetje griezelig te maken. Je kunt eventueel wat plastic bestek op je T-shirt plakken. Maak het kostuum extra leuk door je make-up en haar op de outfit af te stemmen.

De golddigger

halloween

halloween

Bespuit een schep met goudverf. Trek een goud of wit jurkje aan en behang jezelf met alle gouden accessoires die je hebt. Gouden schoenen? Trek aan! Het is extra leuk als je een hoofdzaklamp opzet (misschien heeft je vader die wel) en je haar een gouden touch geeft met wat goudspray. It’s all about the money!

De wasmand

halloween

Snij de onderkant van een plastic wasmand open, zodat je erin kunt gaan staan om het aan jezelf te bevestigen. Dit kan door een stevig touw aan de mand te knopen of te plakken met tape. Vraag hier eventueel wat hulp bij. Vul de mand met ‘was’ zoals sokken en T-shirts, en je bent een wasmand!

Kostuum huren
Heb je geen zin om zelf kostuums te maken? Op deze site kun je al vanaf 15 euro super leuke en originele kostuums huren!

Shopping
Heb je geen zin om compleet uit te pakken, maar wil je er toch iets anders uitzien dan normaal? Dan zijn deze items uit de shopping iets voor jou!

shop

1. Oorbellen €8,47, Asos
2. Ring 11,29, Asos
3. Legging 28,23, Asos
4. Top 29,64, Asos
5. Lichtgevende nagellak 13,95, Nelly
6. Armband 19,95, Modemusthaves
7. Rok 77,63, Asos
8. Top 19,79, Asos

Nog meer ideeën nodig? Kijk dan dit filmpje!

 

Meer inspiratie nodig? Of wil je gewoon leuke plaatjes kijken? Kijk dan even naar deze baby’s in kostuum… Schattig!!

baby

baby

baby

baby

baby

baby

baby

baby

baby

Wat doe jij aan met Halloween?

Bron: buzzfeed, seventeen, real simple, vkmag, yahoo

Door: Emma