Lifestyle

8 Halloween make-up tutorials

Het is weer bijna tijd voor de griezeligste dag van het jaar: Halloween! Op 31 oktober hijsen wij ons allemaal in een kostuum om iedereen de stuipen op het lijf te jagen. Maar net zoals normaal is ook hier de outfit niet compleet zonder wat make-up. Maar omdat we niet elke dag Halloween make-up opdoen, hebben we hier wat tutorials. Succes!

1. Verleidelijke vampier

 

Hoe kun je er eng, maar toch verleidelijk tegelijk uitzien? Dat wordt hier gedemonstreerd

2. Katy Perry

 

Katy Perry betekent felle kleuren, vrolijkheid en fun! Dus waarom zou je je niet als haar verkleden?

3. Betty Boop

 

Betty Boop is een goed excuus om schaamteloos te flirten met je crush. Maar je Betty Boop-look is natuurlijk niet af zonder lange wimpers en felrode lippen.

4. Zombie

 

Wat is meer Halloween dan een zombie? Juist, niks! Het is een hele metamorfose om jouw knappe koppie om te toveren naar een angstaanjagende zombie. Gelukkig bestaat deze tutorial!

5. Anime

Kun jij je die tijd nog herinneren dat Pokemon en Dragonball Z helemaal in waren? Met deze video kun je zien hoe jij jezelf kunt omtoveren naar zo’n tekenfilmfiguurtje.

6. Barbie

 

I’m a barbiegirl in a barbieworld! Het is altijd leuk om je te verkleden als Barbie. Met deze make-up zal jij zeker op haar lijken!

7. Jaren ’60

 

Pak je grote diamanten erbij en trek een jurkje aan waarin jouw vormen goed naar voren komen: terug naar de jaren 60! Deze make-up maakt jouw look helemaal af.

8. Space Goddess

 

Je bent zeker origineel met de Space Goddess look. En dat niet alleen, het ziet er ook nog eens super leuk uit. Perfect voor Halloween.

Wat voor make-up doe jij op met Halloween?

Door: Emma