Lifestyle

Last minute Sinterklaas tips

We hoeven je vast niet te vertellen dat het vandaag 5 december is. Sinterklaas! Pakjesavond! Vier jij het met familie of met vrienden? Vier je het met cadeaus of surprises? Of vier jij het helemaal niet?! Zeg jij volmondig "JA" tegen dat laatste?! Dan hebben wij nog wat last minute tips om toch een beetje feest te vieren vandaag!

last minute sinterklaas

Wat dacht je van een middagje in de keuken? Wat dacht je van kruidnootjes bakken?! Pepernoten bakken?! Gevuld Speculaas maken?! Nodig een vriendin uit, vraag je zus(je) om te helpen, of ga lekker zelf aan de slag. Let wel op, snoep niet van het deeg… Als je daar eenmaal aan begint zul je weinig kruidnootjes overhouden. Geloof ons.

last minute sinterklaas

De club van Sinterklaas, Het Sinterklaasjournaal, Sinterklaas in Sesamstraat.. Misschien ben je niet meer van de leeftijd dat je iedere dag uitkijkt naar Sinterklaasprogramma’s, maar op Sinterklaas kan het toch wel heel erg leuk zijn. Jeugdsentiment!!!!! Wel een klein beetje jammer dat de "echte" Sinterklaas vervangen is door een nieuw exemplaar.

last minute sinterklaas

Bel een paar vriendinnen op en vraag of ze zin hebben om te dobbelen. Je hebt waarschijnlijk geen cadeautjes in huis, maar die zoek je gewoon thuis in je kamer. Zoek een paar dingen die je toch niet meer gebruikt en pak ze in. Ga met z’n allen om een grote tafel heen zitten, zet Sinterklaasliedjes op, een grote bak pepernoten op tafel en een grote pot thee en DOBBELEN MAAR!

last minute sinterklaas

Is er geen vriendin die niets te doen heeft vandaag, heb je alle Sinterklaasprogramma’s al drie keer gezien en ben je inmiddels al misselijk van de hoeveelheid pepernoten die je op hebt?! Kruip dan in je stoel. Schrijf gedichtjes aan je ouders, aan je vriendinnen. Aan je Ex (waarin je hem even flink op zijn donder geeft) of die ene leuke jongen waar je niks tegen durft te zeggen… Wat je daarna met de gedichten doet?! Versturen met je eigen naam, onder pseudoniem (Sinterklaas en Zwarte Piet) of gewoon lekker versnipperen en in de prullenbak gooien.

Hebben jullie nog tips voor leuke Sinterklaasachtige-activiteiten voor vandaag?!

Bron beeld: NOS, Weheartit, iTunes

Door Annemerel