Lifestyle

Wat is jouw doel?

We hebben allemaal wel een droom, een wens… oftewel een DOEL! Zoals het halen van je rijbewijs, het sparen voor een zomervakantie met vriendinnen of het boeken van een wereldreis wanneer je klaar bent met school. Van een mooie ring tot het kopen van je eigen Apple Macbook… iedereen heeft wel een doel!

Maar het lukt niet iedereen om zijn of haar doel te bereiken. Daarom is er de handige tool van Rabobank op www.baasovereigengeld.nl, waarmee je gemakkelijk je doel kunt bereiken. Op B.O.E.G. zie je onder meer 3 meiden die bezig zijn hun doel te verwezenlijken. Zij worden ook wel ‘Boegbeelden’ genoemd. Bekijk de plannen van deze meiden en trek vervolgens je eigen plan!

We hebben allemaal wel een doel. Zo ook de meiden van Girlscene:

wat is jouw doel

Hoofdredactrice Marjolein: ”Ik wil heel graag een reis naar New York boeken! Het liefst voor een lange week. De vliegreis (€700), de Sex and the City (€25) en de Gossip Girl tour (€25), de tripjes naar Magnolia Bakery voor een cupcake (€7) en een fietstour (€44) door Central Park… En niet onbelangrijk, een hotel. Kortom, ik moet nog even sparen.”

wat is jouw doel

Redactrice Esmée: ”Ik wil heel graag een mooie op maat gemaakte walk-in-closet (€1000). Nu zijn het allemaal losse kasten naast elkaar. Een witte walk-in-closet zou te gek zijn, met van die vakjes waar je riemen en sjaaltjes in kwijt kan. Oe, en een schoenenrek! En als ik dan nog geld overhoud, kan ik hem nog vullen ook.”, zegt ze lachend.

wat is jouw doel

Stagiaire Myrre: ”Het lukt mij nooit om te sparen. Ik wil deze zomer graag met vriendinnen op vakantie naar Bali, Thailand en/of Maleisië. Vooral het vliegticket is duur, maar daar leven is weer erg goedkoop vergeleken bij Nederland. Gewoon rugzak om en gaan. Ik kan niet wachten. Nog even doorsparen dus..”

Zo, jij weet nu onze doelen. Maar wij zijn vooral benieuwd naar jouw doel(en)! Maak je eigen plan op B.O.E.G.

Waar ben jij voor aan het sparen?

Door Marjolein