Lifestyle

Stem op jouw favoriete B.O.E.G.-beeld!

Eind oktober hebben we een oproep geplaatst over de zoektocht naar het B.O.E.G.-beeld voor Girlscene! Als jij jouw persoonlijke verhaal over jou, als succesvol zakenvrouw, met ons wilt delen en jij twee maanden lang hét B.O.E.G.-beeld van Girlscene wilt zijn, kon je je hier de afgelopen weken voor opgeven. Wij hebben twee succesvolle dames uitgekozen!

Het was niet makkelijk, zoveel leuke en interessante aanmeldingen met allen een inspirerend verhaal! Toch hebben wij twee dames uitgekozen die de strijd aan mogen gaan om het B.O.E.G.-beeld an Girlscene te worden. En dit zijn geworden… Lisanne de Jong en Fleur Kriegsman!

Wij stellen deze succesvolle dames aan jullie voor:

Fleur Kriegsman

boeg

Deze 18-jarige dame is vanaf haar veertiende al druk in de weer met het in- en verkopen van leuke accessoires. Op haar veertiende was Fleur druk op zoek naar een baantje, wat lastiger was dan gedacht. Om toch een klein zakcentje te verdienen, besloot ze haar oude kleding en schoenen op markplaats te zetten. Dit bleek een groot succes! Het geld dat Fleur hiermee verdiende gaf ze niet uit aan shoppen of stappen met vriendinnen, maar daarvan kocht ze in China en Amerika leuke tassen en sjaals in, die ze in Nederland weer verkocht. Zo kreeg ze haar vaste klanten en besloot ze om haar eigen webshop te starten: www.hipvoordeheb.nl met accessoires van bekende merken als FAB., Friis & Company, Mimic Copenhagen en Supertrash is haar webwinkel een groot succes! Naast haar eigen bedrijfje is ze nu ook druk met het schrijven van haar eigen schoolboek over ondernemerschap. Fleur wilt met dit schoolboek andere jonge ondernemers inspireren en advies geven.

Lisanne de Jong

boegbeeld

Lisanne is 21 jaar en al een aantal jaar succesvol model! Na de middelbare school besloot Lisanne het eens te proberen in de modellenwereld. Ze kwam terecht bij een Italiaans modellenbureau en rent inmiddels al drie jaar lang van castingbureaus naar catwalks en vliegt van hotel naar hotel. Maar het leven van een model gaat niet over rozen, zoals veel meiden denken. Lisanne heeft zich echt moeten bewijzen. Voordat ze in dit wereldje belandde had ze als 18-jarige nog nooit een shoot gehad, laat staan shows gelopen! Ze werd elke dag op castings gestuurd, waar ze veel klanten, fotografen en ontwerpers ontmoette en kreeg daarnaast ook catwalktrainingen. Want een show lopen is veel moeilijker dan het lijkt. Haar verdiende geld ging vrijwel allemaal op aan haar kamer in het buitenland, die ze moest delen met vier andere meiden. Verder kreeg Lisanne per week € 50,- ‘pocketmoney’ van haar bureau waar ze verder alles mee moest betalen: eten, drinken, openbaar vervoer, leuke dingen doen, noem maar op! Inmiddels is Lisanne een topmodel in the making, woont zij in haar eigen appartement in New York en schittert zij in grote campagnes voor o.a. Burberry. Lisanne kan je alles vertellen op het gebied van geld en over de weg naar succes.

Van wie wil jij meer weten en wil je maandelijks advies op het gebied van geld en succes? Stem nu op jouw B.O.E.G.-beeld!

[gs_home_poll]