Lifestyle

Wie is jouw B.O.E.G.-beeld? Update!

You girls have voted! De afgelopen weken hebben jullie kunnen stemmen op de negentienjarige webshop eigenaresse Fleur Kriegsman en het eenentwintigjarige topmodel Lisanne de Jong als jullie B.O.E.G.-beeld op Girlscene! De stemmen zijn inmiddels geteld en dus is het tijd voor een update!

Webshop eigenaresse Fleur lag aan kop maar omdat veel meiden ook heel nieuwsgierig waren naar het Nederlandse model Lisanne en haar uitgavenpatroon in hartje New York zal Girlscene beide meiden aan het woord laten!

Deze girls werden baas over eigen geld en vertellen graag hun persoonlijk en inspirerende verhaal. Want hoe zet je een webshop op als 14-jarige? En hoe kom je maandelijks rond als je van go-sees naar fittings rent, zonder nog grote shows te boeken? Om de meiden nog meer een gezicht te geven is het tijd voor een interview. We gaan gewapend met camera bij de meiden op bezoek en binnenkort zal het filmpje op Girlscene te zien zijn. Fleur is de eerste die we aan ons vragenvuur gaan onderwerpen!

fleur

Maar… dan moeten we wel eerst weten wat we Fleur moeten gaan vragen. En daar mogen jullie ons mee helpen.

Hoe is het om als negentienjarige al vijf jaar een webshop (Hip voor de Heb) te hebben? Hoe doe je dat als veertienjarige als je kleding wilt gaan importeren? Heeft ze eigenlijk nog wel tijd om uit te gaan met haar vriendinnen?

Wat wil jij weten van Fleur? Stel jouw vragen in de comments en wie weet hoor jij het antwoord van Fleur in haar filmpje terug.

Ps. Ben jij druk aan het sparen voor jouw persoonlijk plan, kun jij niet wachten tot het volgende artikel van deze twee dames en wil je alvast wat handige tips lezen? Van het organiseren van een party, tot online shoppen en het slim inkopen van boodschappen… Je vindt hier een hoop handige tips!

Wat wil jij weten van Fleur? Stel je vraag in de reacties!

Door de redactie