Travel

Voordelig naar New York

New York, de stad van Carrie Bradshaw, Blair Waldorf & Serena van der Woodsen. De stad die nooit slaapt, waar je in iedere straat minstens één Starbucks vindt. De stad van Times Square, Central Park, Het Vrijheidsbeeld en The Empire Statebuilding. De stad waar 90% van de meiden van droomt, maar ook een stad waar je niet voor een paar euro zit.. Of….?

Naar New York
Vliegen naar New Yorkis niet goedkoop, maar als je je een beetje voorbereid kun je veel geld besparen. Van januari tot en met maart is het bijvoorbeeld goedkoper vliegen en ook in april en mei kun je nog wel wat aanbiedingen vinden. Ook scheelt het als je vliegt vanaf Brussel. Kijk hier voor meer informatie over vliegticket naar New York.

newyork.nl

Hotels in New York
In je eentje naar New York is een stuk duurder dan met z’n tweeën of drieën. Hotelkamers zijn duur en als je de prijs kunt delen scheelt dat al een hele hoop. In het Pennsylvania Hotel bijvoorbeeld, kun je voor 30 euro extra per nacht al een derde bed in de kamer laten plaatsen. Daarnaast zijn er ook hostels in New York.

Goedkoop op pad
Natuurlijk wil je in New York niet alleen maar shoppen en slenteren door Central Park. Je wilt ook wel wat zien, toch? Een voordelige manier om attracties te bekijken is door een New York City Pass aan te schaffen. Voor zo’n 67 euro krijg je zes attracties, waaronder een boottocht. De pas is geldig voor negen dagen en je kunt zelfbepalen wanneer je de attracties doet. Je hoeft met de pas ook een stuk minder lang in de rij te staan, je staat met de pas altijd in de VIP lijn. Oh.. en voor ons ook niet geheel onbelangrijk, er zit een 15% kortingsbon voor warenhuis Bloomingdales bij!

newyork.nl

9/11 Memorial
Een andere plek die je gezien moet hebben is het 9/11 memorial. De kaartjes zijn gratis, maar je moet ze op tijd bestellen want ze zijn snel op!

newyork.nl

Shop till you drop!
Je kunt New York natuurlijk niet verlaten zonder some serious shopping! Winkelen in New York is sowieso goedkoper dan in Nederland, maar je kunt nóg meer geld besparen door even bij Macy’s langs de klantenservice te lopen (lees hier hoe). Je kunt ook een bezoekje brengen aan Woodbury Common Premium Outlet. Hier heb je 220 outletwinkels van onder andere Dolce & Gabanna, Burberry, Tommy Hilfiger, Versace en Ralph Lauren. Je trip naar Woodbury Common boek je van te voren, want vol is vol!

Zo, en wanneer ga JIJ naar New York? Laat het ons weten, wij wensen je in ieder geval heel veel plezier (en zijn stilletjes jaloers!)

Door de redactie