Travel

Paris? Oui, oui, oui!

Droom jij al jaren van een reisje naar Parijs? Om naar de Eiffeltoren te staren, kennis te maken met ‘echte’ croissantjes en in de leukste boetiekjes te shoppen in het hartje van de stad? Meestal is het toch best prijzig om deze droom te verwerkelijken… Nou, nu niet meer!

Stedentripjes naar Parijs zijn populair en daarom soms ook extra prijzig. Gelukkig is er een organisatie die iedere dag maar liefst zes goedkope aanbiedingen heeft om jouw droom waar te maken en een bezoekje te brengen aan Parijs. Ga de Franse taal maar alvast leren, want jij komt eraan!

parijs, ik kom eraan!

TravelBird
TravelBird is een organisatie die veel van Parijs afweet en daarom voor jou iedere dag zes aanbiedingen op een rij zet. Het zijn aanbiedingen die verschillen van een nachtje, tot drie. Van klassieke hotels tot trendy designs. Voor elk wat wils, omdat deze organisatie begrijpt dat een stedentripje naar Parijs voor iedereen wat anders betekent.

Ga jij bijvoorbeeld liever de hele dag de mooiste musea bezoeken en knabbelen aan echt Frans stokbrood? Of ga jij liever alle winkels af met een vluchtig croissantje in je hand om vervolgens neer te ploffen op een typisch Frans terrasje?

parijs, ik kom eraan!

Waar jij je nieuwe garderobe inslaat & een heerlijk drankje doet!
Zo vind je op hun website allerlei informatie over Parijs. Wat zijn de bezienswaardigheden (behalve de Eiffeltoren natuurlijk, want die kennen we allemaal)? Waar kun je het beste winkelen? Waar vind je de leukste Franse restaurantjes? Waar kun je het beste een gezellige avond doorbrengen? Hoe is het openbaar vervoer en nog veel meer Tips&Tricks over het geliefde Parijs. Zo vind je zelfs voor alle fashionista’s een weerbericht, zodat jij weet welke kleding jij mee moet nemen! Handig!

Tip: houd wel wat ruimte over in je koffer, want je zal het een en ander weer mee terug willen nemen. Denk aan een nieuwe garderobe of de leukste Franse woonaccessoires ;-)!

parijs, ik kom eraan!
One of the things I want to do in my life: visit a real French bakery and eat everything that looks yummy!

Annemerel’s avonturen in Parijs
Waarschijnlijk heb jij al lang gelezen dat Annemerel hartstikke gek is op Parijs. Ze heeft deze stad het laatste jaar namelijk al een paar keer bezocht en ze blijft maar teruggaan. Tegen ons kan ze uren doorkletsen over Parijs, waarna wij natuurlijk helemaal groen zien van jaloezie! Ben jij ook benieuwd naar Annemerel’s persoonlijke ervaringen van Parijs? Neem dan even snel een kijkje in het artikel ‘Annemerel’s Paris Diary‘.

Danique’s komende avontuur…
Danique is stiekem toch wel erg aangestoken door Annemerel en gaat binnenkort ook haar avontuur in Parijs beleven. Ze zal verblijven in het typisch Franse en erg gezellige hotel Le Tourville. Een vier sterren hotel dat jou een gevoel geeft alsof je in een Frans huis bent. Het ligt in hartje Parijs, vlakbij de Eiffeltoren en allerlei andere bezienswaardigheden. Natuurlijk zal Danique hier uitgebreid verslag over doen, maar ben je toch heel benieuwd? Neem dan even een kijkje op hun website.

parijs

No Paris for me?
Parijs niks voor jou? Geen probleem. TravelBird is ook gespecialiseerd in andere vakantie aanbiedingen, zoals Berlijn, Londen, Praag en nog veel meer steden! Neem dus gerust even een kijkje en kom erachter welke stad het best bij jou past. Misschien houd jij wel meer van de Engelse cultuur of ben jij helemaal weg van de look van Berlijn? Leer de stad kennen via de TravelBird en boek vervolgens je stedentrip! Leukleukleuk.

parijs, ik kom eraan!

Parijs, ik kom eraan! Jij ook ;-)?

Bron: TravelBird & Hoteltourville.com
Bron beeld: Weheartit

Door: Jitske