Lifestyle

Oud & nieuw moet gevierd worden!

Met oud en nieuw sluiten we ons oude jaar af en beginnen we helemaal fris aan een nieuwe. Dit moet natuurlijk goed gevierd worden met je vriendinnen en een goed feestje! Maar wat zijn nou de leukste dingen om te doen op deze gelegenheid? Wij geven tips!

vuurwerk

De jaarwisseling!
Allereerst moet natuurlijk het jaar goed worden afgesloten. Heb jij iets waar je onwijs spijt van hebt of wil jij graag nog iets tegen iemand zeggen? Dan oudejaarsdag daar het juiste moment voor. Maak ruzies goed of stel een lijstje op met goede voornemens. Alles om het nieuwe jaar goed te beginnen. Weet jij al wat je doet met oudejaarsdag? Je kunt namelijk…

– Met je vriendinnen gezellig bij elkaar komen
Nodig al je vriendinnen uit voor een gezellige laatste dag van het jaar. Nodig ze al vroeg uit om de hele dag allerlei leuke dingen te doen. Ga bijvoorbeeld met zijn allen wat vuurwerk halen (lees: sterretjes, haha) en doe nog wat laatste boodschappen. Ga lekker de hele dag kokkerellen en de keukenprinses uithangen om de heerlijkste gerechten klaar te maken. Deze eten jullie dan natuurlijk op onder het genot van een hele hoop leuke series. Maak met zijn allen lijstjes met goede voornemens en voor je het weet is het tijd om de (Jip & Janneke) champagne open te knallen! Ga dan lekker naar buiten om wat vuurwerk af te steken of om naar het vuurwerk van de buren te kijken.

– Even de kroeg in
Vier jij het liever toch niet thuis, maar gezellig met zijn allen in de kroeg? Spreek dan met je vriendinnen af om eerst een hapje te eten voordat jullie met zijn allen de kroeg induiken om het nieuwe jaar te vieren. Eigenlijk ook wel heel gezellig, want zo zie je ook meteen je klasgenoten en je crush!

oud en nieuw

Nieuwjaar!
Na een goed begin van het nieuwe jaar heb jij je schoonheidsslaap natuurlijk hard nodig. Zorg dus ook dat je de kleine uurtjes ook goed uitrust en ga zeker even een paar uurtjes slapen. Zo ben jij weer helemaal (zo goed als) fris om het nieuwe jaar te vieren. Hiervoor kun je namelijk…

– Een nieuwjaarsduik nemen!
Brrrrr koud! Maar stiekem toch wel leuk om als een bikkel met al je vriendinnen even de zee in te rennen. Ofwel: met je tenen erin en er krijsend weer uit rennen. Ach, het gaat om het idee 😉

– Organiseer een familie feestje
Ben jij een echt familiemens? Organiseer dan samen met je moeder of vader een familiefeestje. Nodig je familie uit, versier de kamer en maak allerlei lekkere hapjes. Schenk de drankjes in en klets met iedereen bij. Hartstikke gezellig!

parijs

Wil je toch net even wat anders en iets wat je nog nooit hebt gedaan? Plan dan een citytrip met je beste vriendin of je vriendje. Duik samen de grote stad in, zoals bijvoorbeeld Amsterdam of ga voor een Londen, Berlijn, Antwerpen of Parijs. Noem maar op!

Heb jij nog tips voor een spetterend jaarwisseling en nieuwjaar?

Bron beeld: Weheartit

Door: Jitske