Lifestyle

Gezocht! Meiden met een toffe opleiding!

Heb jij ook zo’n moeite met een studiekeuze maken tussen de tientallen keuzes? Een studiekeuze maken kost veel tijd en moeite. Je moet nadenken over de toekomst en jouw mogelijkheden. Wij snappen dat dit ontzettend moeilijk is, dus wij willen je graag een handje helpen!

school

Wij hadden dus een geweldig idee! Ben jij iemand die met plezier naar school gaat, leer jij de leukste vakken en ben jij super trots op jouw studiekeuze? Dan ben jij degene die wij zoeken! We zijn op zoek naar meiden met een leuke school, die dat graag met ons willen delen. Zo kun jij andere meiden helpen een studiekeuze te maken!

school

Wat is de bedoeling?
Het is de bedoeling dat jij de lezeressen via Girlscene vertelt over jouw toffe opleiding. Beschrijf wat er zo leuk aan is, wat je er doet en wat jouw toekomstige baan kan zijn. Leg de meiden uit waarom ze jouw opleiding moeten gaan volgen en wat ze ervoor moeten doen. Is er een intake? Welk vakkenpakket moeten ze hebben? Etc.

Vertel jouw verhaal in maximaal 1500 woorden en maak er een Word-bestandje van. Stuur dit in een mailtje, samen met 4 foto’s, naar danique@girlscene.nl onder vermelding van ‘De tofste opleiding ever’. Misschien kom jij dan binnenkort met jouw verhaal op Girlscene!

school

Wij kijken uit naar jullie verhalen!

Liefs, Girlscene