Lifestyle

Yasmin wint een jaar High School!

Een tijdje geleden gaven we jou de kans om je American dream waar te maken! Via Travel Active kon jij een jaar High School winnen om jouw eigen Gossip Girl momentjes te beleven. Van cheerleaders tot football players: het complete plaatje. Helaas kon er maar eentje winnen. And the winner is… Yasmin!

Na heel veel en super leuke inzendingen was het dan zover: de grote ”Win een jaar High School” finale! De finalisten werden op 29 november uitgenodigd op het hoofdkantoor van Travel Active in Venray. Natuurlijk was iedereen gespannen, want wie o wie zal die grote hoofdprijs in ontvangst nemen en haar American dream gaan waarmaken?!

high school

Voordat dit bekend werd moesten de handen uit de mouwen gestoken worden. De opdrachten waren uiteraard geheel in Amerikaanse stijl. De eerste opdracht? Pimp je eigen locker! De finalisten gingen met volle enthousiasme aan de slag een leefden zich flink uit. Tussen alle creatieve activiteiten door werden de meiden geïnterviewd – in het Engels! Gelukkig was dit voor niemand een probleem.

Om 17.00 uur was het moment daar. De High School jury ging in beraad om de gelukkige winnares te kiezen. De spanning was om te snijden… De jury onthulde langzaam de cheque met daarop de naam van de winnares. The winner is *tromgeroffel* Yasmin! Zij sprong natuurlijk een gat in de lucht met zo’n grote prijs t.w.v. € 7780,-.

yasmin
Yasmin met haar prijs!

Voor alle finalisten was er nog een troostprijs. De meiden die niet hadden gewonnen kregen een High School kortingscheque ter waarde van € 250,- om ze op weg te helpen hun High School droom toch waar te kunnen maken. Never give up on your dreams!

Voor Yasmin was het geluk nog niet voorbij! Behalve een jaar High School won zij ook nog een Samsung Galaxy S Wifi van Girlscene, zodat ze ons op de hoogte kan houden van haar avonturen in Amerika.


De winnende video van Yasmin

Het High School Team en wij willen iedereen heel erg bedanken voor hun deelname, inzet en enthousiasme. Wij wensen Yasmin een onvergetelijke tijd en wij kijken erg naar haar verhalen uit!

Benieuwd naar de ervaringen van de winnares van vorig jaar? Kijk dan even hier.

high school

Bron: Travelactive
Bron beeld: Weheartit

Door Emma