Lifestyle

Topstylist – home edition

NET 5 brengt dit najaar het nieuwe programma Topstylist – home edition op televisie, waarin gezocht wordt naar hét talent op het gebied van woonstyling. Elf deelnemers met de ambitie om van deze tak van styling hun beroep te maken, gaan de strijd met elkaar aan terwijl ze samen in één huis wonen.

Degene die als beste woonstylist en dus als winnaar uit het huis komt, krijgt een droombaan als stylist bij het woonmagazine VT Wonen én bovendien een geldprijs. Jennifer Hoffman presenteert het programma, dat vanaf woensdag 3 december om 20.30 uur wordt uitgezonden.

Het wordt een afvalrace, waarbij elf talentvolle woonstylisten in spé het tegen elkaar opnemen. Ze wonen tijdens het programma met z’n allen in één huis. Aan de hand van opdrachten moeten de stylisten bewijzen dat ze boordevol creatieve woonideeën zitten en dat ze een spectaculaire oplossing hebben voor ieder interieurprobleem. Na iedere opdracht beoordeelt een vakkundige jury wie de opdracht het beste heeft volbracht, maar ook welke deelnemer slecht heeft gepresteerd en de wedstrijd moet verlaten. Daarnaast bepaalt de jury of en hoeveel geld er met het beste design gewonnen is voor een gezamenlijke jackpot.

Ben jij dus into interieurs en woondesign, dan zou ik zeggen: kijken vanaf 3 december!