Lifestyle

Dille & Kamille

Sommige winkels lijken (bijna) alles te verkopen wat je hebben wil. Zo’n winkel is Dille & Kamille: een superleuke winkel met natuurlijke producten voor in huis. En dan bedoel ik ook op álle plekken in huis.

De essentie van Dille & Kamille is ‘genieten van alledaagse dingen’. Dus een lekker stuk zeep, een mooie pan om in te koken, fijn bestek, heerlijke kruidenthee… Alles moet je net even een beetje blijer maken. Natuurlijke materialen als hout, glas, metaal, aardewerk, linnen en katoen vormen de basis van het assortiment van Dille & Kamille, omdat ze willen handelen met respect en zorg voor het milieu.

Dille & Kamille verkoopt producten op gebied van koken, tafelen, eten & drinken, wonen, baden, schoonmaken, spelen en buitenleven. Veel, dus! De winkels zijn van binnen ook geweldig. Wanneer je binnenstapt, waan je je in een wereld die draait om de natuur en eerlijke producten. Veel hout, veel licht en óveral spulletjes. Alles wat je je maar in kan denken. Je weet gewoon niet waar je kijken moet!

Producten die je bij Dille & Kamille kan kopen:

Handschoenen en sponzen voor massages en scrubs

Kaarsjes

Lekkere badjassen van biologisch katoen

Heel veel verschillende soorten servies

Lekkere zachte kussens

Zeep

Je moet echt zelf een keer langsgaan bij Dille & Kamille. Superleuk voor als je op kamers gaat, of wanneer je een cadeautje zoekt! Bij Dille & Kamille slaag je sowieso.

Verkooppunten vind je hier. Dille & Kamille zit trouwens niet alleen in Nederland, maar ook in België!

door onze redactrice Cynthia