Lifestyle

HEMA wooncollectie voorjaar 2009

Zin om je kamer weer helemaal te restylen? De HEMA wooncollectie van voorjaar 2009 is weer binnen!

En we zien strakke witte basics, maar ook kleurrijke eyecatchers in roodroze of blauwgroen. Yes, HEMA heeft weer volop leuke woonaccessoires voor komend voorjaar. Stippen, ballen en bloemenprints zorgen voor een vrolijk tintje. Nieuw zijn witte hoogglans vazen en schalen. Wegens succes herhaald, een XL-collectie in het wit met zilveren details.

Wit vormt nog steeds een belangrijke basis voor het interieur, daarom dit voorjaar strakke witte vazen, fijne kussenhoezen en mooie lampen. Maar ook fleurige woonaccessoires in rood en roze zijn in deze collectie vertegenwoordigd, zoals transparante vaasjes, kussenhoezen met ruches of dubbelzijdige print en een hoogglans rode lamp. De combinatie turkooisblauw en groen maakt het fris en vrolijk. Ook hier vazen in verschillende formaten, smok kussenhoezen en kaarsen. De dessins zijn door HEMA ontworpen en dit voorjaar zijn stippen-, ballen-, en bloempatronen op diverse accessoires terug te vinden.

Nieuw is het assortiment zijn de hoogglans vazen en schalen. Strakke vorm, met een mooie glans. Zonder of met inhoud zijn deze vazen echte eyecatchers in huis. De platte schaal is geschikt om fruit in te bewaren, de onderzetter kan gebruikt worden voor stompkaarsen of waxinelichtjes.

De wooncollectie is van half februari tot en met half augustus 2009 te koop.

 tessa.van.den.broek@hema.nl