Lifestyle

Show je kamer: Lianne

In de rubriek "Show je kamer" mogen we stiekem binnengluren bij slaapkamers van Girlscene bezoekers. Wat is hun kamerstijl, waar shoppen ze hun meubeltjes en hebben ze nog goede stylingtips? Dit keer: de kamer van Lianne.

Ik woon in een nieuwbouwhuis en kon dus helemaal zelf bedenken hoe mijn kamer er uit moest komen te zien. De schilderijtjes met spetters erop heb ik zelf gemaakt; die heb ik afgekeken van een restaurant in Italië. Daar hadden ze namelijk een heel grote zwarte muur met grote witte schilderijen met zwarte klodders en verfspetters erop.

Zelf hou ik ook heel erg van foto’s maken, daarom heb ik heel veel fotolijstjes aan mijn muur hangen en in mijn kamer staan. En ik ben van plan om er nog veel meer op te hangen, in hele mooie grote lijsten. De spullen in mijn kamer komen overal en nergens vandaan, onder andere van de Xenos, Blokker, Hema, Ikea en Leef. Leef is een winkel in Den Haag, een soort Ikea maar dan net iets anders en het assortiment is daar heel vernieuwend.

In plaats van fotolijstjes heb ik ook cd-hoesjes met foto’s aan de muur gehangen. Die zijn veel goedkoper dan fotolijstjes én origineel! De maskers aan mijn muur hangen komen uit Venetië, ze waren wel duur maar ik vind ze echt super gaaf. Zelf hou ik niet zo van mijn kamer opruimen, daarom is hij ook vaak rommelig, met veel kleding op de grond en zo. Maar als ik weer iets nieuws heb, heb ik toch snel de neiging om dan ook maar m’n kamer op te ruimen…