Lifestyle

Show je kamer: Ellis

In de rubriek "Show je kamer" mogen we stiekem binnengluren bij slaapkamers van Girlscene bezoekers. Wat is hun kamerstijl, waar shoppen ze hun meubeltjes en hebben ze nog goede stylingtips? Dit keer: de kamer van Ellis.

“Ik woon in een vrij nieuw huis, en kon daarom ook zelf alles uitkiezen voor op mijn nieuwe kamer. Ik ben altijd bezig met mijn kamer en vind het dan ook leuk om er regelmatig iets aan te veranderen. Het belangrijkste in je kamer vind ik het licht, daarom heb ik ook expres voor een witte muur gekozen. Ook heb ik een groot raam, waardoor er nog meer licht binnen komt. Verder heb ik de kleuren zwart, wit en groen gebruikt.

Veel spullen heb ik gekocht bij de Hema, omdat ze daar veel verkopen in groen en blauw kleuren. Toevallig komt mijn dekbedovertrek gewoon van de Aldi, en mijn bed komt van Marktplaats voor een paar tientjes, dus de meeste spullen zijn helemaal niet zo duur.

Hiervoor was mijn kamer vaak rommelig, maar door dozen te kopen, heb ik daar veel minder last van, en het ziet er nog leuk uit ook!

Ik vind het erg belangrijk dat de kleuren goed bij elkaar passen, daarom geef ik sommige dingen zelf een likje verf. Mijn tip voor jullie is; kijk goed rond op Marktplaats, of (tweedehands) boetiekjes. Zo heb je mooie aparte spullen voor weinig geld!”