Lifestyle

Show je kamer: Stephanie

In de rubriek "Show je kamer" mogen we stiekem binnengluren bij slaapkamers van Girlscene bezoekers. Wat is hun kamerstijl, waar shoppen ze hun meubeltjes en hebben ze nog goede stylingtips? Dit keer: de kamer van Stephanie.

De stijl van mijn kamer is erg kleurig en girly. Ik ben zelf helemaal gek van roze en heb dat ook duidelijk naar voren laten komen in mijn kamer.

De zwarte meubels waren van de vorige bewoner en hebben wij over gekocht omdat we het erg mooi vinden. De houten meubels hebben we zelf aangeschaft. De zwarte en houten meubels in combinatie met alle felle kleuren vind ik een erg leuke combinatie.

De spullen uit mijn kamer heb ik overal en nergens vandaan gehaald, zo komt mijn lamp van de Hema en mijn ladekast van de Leen Bakker. Mijn favoriete kamerspulletjes zijn mijn verzameling chick flicks, het plankje met allemaal beeldjes (deze heb ik bijvoorbeeld gekregen en elk jaar op vakantie koop ik er ook weer een schuddebol bij).

Maar de leukste items vind ik mijn plastic fantastic koekoeksklok. Deze heb ik van mijn broertje gekregen voor mijn verjaardag! En de gekleurde salamander, deze heb ik ook van mijn broertje gekregen. We hebben altijd de traditie dat we wat voor elkaar kopen op vakantie en afgelopen jaar heeft hij deze salamander voor mij gekocht die een erg mooi plekje in mijn kamer heeft gekregen.