Lifestyle

Show je kamer: Minka

In de rubriek "Show je kamer" mogen we stiekem binnengluren bij slaapkamers van Girlscene bezoekers. Wat is hun kamerstijl, waar shoppen ze hun meubeltjes en hebben ze nog goede stylingtips? Dit keer: de kamer van Minka.

Mijn kamer is 5 bij 4,5 meter. De stijl van mijn kamer is klassiek en barokachtig. De kleuren zijn rustig (paars, roze, wit en een beetje zilver). Mijn kamer heeft een schuin plafond, dat vind ik wel jammer want dan kan ik geen schilderijen ophangen. Wat ik wel graag zou willen (we hebben een huurhuis en mogen geen gaten boren, helaas).

Mijn bed heb ik al heel lang, die komt van de IKEA net zoals de 2 grote kasten en 2 ladekasten en een tafeltje. Ik heb een grote ronde witte tafel met 4 stoelen. Die stoelen hebben paarse bekleding en komen van Marktplaats.nl, en mijn kleine barokbankje komt daar ook vandaan. Ik heb ook nog 2 ‘losse’ barok stoelen met bloemetjesbekleding, die komen van de rommelmarkt voor een tientje per stuk. Ik heb verder bijna alle kleine frutsels gewoon bij rommelmarkten vandaan en soms een paar dingen van de marskramer (zoals mijn kaarsen, spaarpotjes, en dienbladen).

Ik kijk graag bij rommelmarkten, want daar kun je vaak hele leuke items scoren die verder bijna niemand heeft. Dit raad ik echt iedereen aan, want je kunt hele leuke dingen vinden die vaak ook nog heel goedkoop zijn! Verder is het ook heel leuk om op sites te kijken waar tweedehands (of nieuwe) dingen te koop staan. Daar kun je ook hele leuke dingen vinden.