Fashion

De lippenstift als gadget

Als je deze titel leest denk je vast, net als wij, meteen aan ‘Totally Spies’. Zo niet, dan komt dat wel na het lezen van dit artikel. De gadgets in de serie blijken namelijk ineens niet zo gek bedacht! Het is zelfs nog leuker, sommige lippenstift gadgets bestaan echt!

Helaas zijn het nou niet echt gadgets die je dagelijks kunt gebruiken, sommigen zijn in Nederland zelfs verboden. Maar we vinden ze zo leuk dat we ze toch aan je laten zien.

De lippenstift als gadget

In deze lippenstift zit een pepperspray verborgen. Handig voor die momenten dat je weer eens achterna wordt gezeten door een stalkende ex. Of natuurlijk als er echt gevaar dreigt. In Nederland is pepperspray helaas alleen legaal als je politieagent bent…

De lippenstift als gadget

Een beetje in hetzelfde straatje valt deze lippenstift met taser. Met dit apparaatje kun je iemand een flinke shock geven om vervolgens zelf heel hard weg te rennen. Maar ook hierbij geldt; alleen voor politie agenten.

De lippenstift als gadget

Eindelijk een gadget die wij wel gewoon mogen gebruiken. Een USB-stick vermomt als een lipstick. Chique! Alleen een beetje jammer van de sleutelhanger…

De lippenstift als gadget

Als laatst een gadget die echt gebruikt is. In de tweede wereldoorlog gebruikten vrouwelijke agenten deze lippenstift heel zorgvuldig. In de stift zit namelijk een klein geweer met één kogel. Tegenwoordig worden deze apparaatjes niet meer gemaakt, al weet je natuurlijk nooit wat voor geheime dingen de CIA uitspookt, deze lippenstift ligt in een museum in Washington.

Wat voor een gadget zou jij wel in een lippenstift willen hebben?

Bron: Bellasugar.com

Door Marit