Lifestyle

Maxine’s inloopkast

Alle beroemdheden hebben een walk-in-closet die rechtstreeks from heaven lijkt te komen. Ook Girlscene member Maxine heeft een bescheiden inloopkast!

"Ik ben Maxine,ben 17 jaar oud en ik kom uit Almere. Een half jaartje geleden zeiden mijn ouders dat ik wel een inloopkast mocht hebben. En die kast die is er nu!"

"Ik heb deze kast gekregen van mijn ouders omdat ze wisten dat het me heel leuk leek. Eigenlijk zat ik er meer over te dromen, en zei ik af en toe dat ik graag een ‘walk-in closet’ wilde. Ik had nooit verwacht dat ik hem ook daadwerkelijk zou krijgen. Ik heb vaak aan mijn moeder gevraagd of ze het wel zeker wist, want zo’n kast is duur maar ja, ze wist het zeker. We hadden ook genoeg ruimte omdat mijn twee zussen het huis uit zijn. Als ik geen inspiratie heb voor een outfit, dan ga ik lekker zitten op de grijze stoel en kijk ik in de tijdschriften uit het mandje.

De kast zelf komt bij de Ikea vandaan. Alle accessoires heb ik geprobeerd zelf te kopen, maar die bleken bij elkaar ook best duur te zijn, haha! De nepbloemen, het deurgordijn, de wasmanden en de fotolijstjes zijn van de Xenos, de vaas en de gordijnen van de HEMA, het tafeltje hebben we ongeveer 10 jaar terug bij de Ikea gekocht en de stoel is nog van voor mijn geboorte. Het tafelkleedje heb ik gemaakt van een zwarte handdoek en een rode placemat, allebei uit een kerstpakket

In Almere kun je redelijk goed shoppen. De meest bekende winkels zoals Zara en H&M zijn er wel. Maar eigenlijk komt de meeste kleding niet uit Almere. Als ik ga winkelen in Almere dan doe ik dat meestal omdat ik iets nodig heb, en dan moet het snel, want door school heb ik weinig tijd. Veel kleding van mij komt uit Amsterdam. Ik kom dan graag bij River Island, maar die winkel vind ik redelijk duur dus meestal kom ik terug met ongeveer drie kledingstukken. Urban Outfitters vind ik ook een superwinkel! De prijzen zijn ongeveer hetzelfde als bij River Island. Helaas is deze winkel niet in Nederland, maar er is gelukkig wel een webwinkel!"