Lifestyle

Show je kamer: Romy

In de rubriek "Show je kamer" mogen we stiekem binnengluren bij slaapkamers van Girlscene bezoekers. Wat is hun kamerstijl, waar shoppen ze hun meubeltjes en hebben ze nog goede stylingtips? Deze keer: de kamer van Romy.

Ik heb al veel verschillende kleuren muren gehad. Veel felle kleuren. Ik wilde het iets rustiger, dus heb ik een muur die eerst roze was grijs geverfd. En op een muur hing eerst een hele drukke bloemetjesbehang, dat behang heb ik vervangen door wit met zilveren behang.

Mijn kamer is best wel druk. Ik hou van veel accessoires, zoals kaarsen, kandelaars, vazen, schilderijen, fotolijstjes etc. De spullen op mijn kamer heb ik van verschillende winkels. De meeste meubels komen van de Ikea.

Ik zocht al heel lang een leuke brokante bureau, maar ik kon er nergens een vinden. Daarom heeft mijn vader er zelf een gemaakt.

Het is een echte meisjeskamer, met veel roze en rood. Ik zit aan mijn bureau vaak te computeren. Als ik televisie ga kijken zit ik meestal op bed, het lijkt net op een bank met allerlei soorten kussentjes. Ik vind het gezellig op mijn kamer. Ik heb er een paar schilderijen hangen. Twee van Marilyn Monroe, een van de New York skyline, en een van Frankrijk. Naast mijn bed heb ik een tafeltje staan met een ouderwetse theepot en etagère, ik vond dat leuk om er neer te zetten. Aan het plafond heb ik een kroonluchter hangen, die vind ik erg mooi!

-