Lifestyle

H&M Home kerst 2010

Het jaar loopt ten einde, de dagen zijn kort, buiten is het koud en sommige huisjes zelfs al versierd. Iedereen maakt zich op voor de feestdagen! En daar speelt H&M goed op in. Zij brengen met een grote H&M Home collectie de kerstsfeer in huis. Maak je kamer gezellig en Holiday-proof met deze mooie items.

H&M Home komt deze winter met drie kerstthema’s, romantiek, nostalgie en feeststemming. Van fonkelend en glamour tot excentriek en speels. Dat belooft veel goeds!

Van het thema romantiek kunnen we veel dromerige en sprookjesachtige items verwachten. Bijvoorbeeld placemats en tafellopers met kant en ruches, servetringen versierd met kralen en tule in antieke stijl. Lieve illustraties van dieren sieren de verschillende interieuritems.

Het thema nostalgie brengt klassieke kerstelementen terug in huis, met een moderne uitstraling. Er is veel gebruik gemaakt van de kleur rood, om in deze klassieke kerstsfeer te blijven. Een assortiment dat jeugdherinneringen oproept. Leuke hebbedingetjes voor bij de kerstboom zoals Kerstmannen, rendieren, zuurstokken en accessoires met een kerstmotiefje stralen warmte en gezelligheid uit.

Het laatste thema feeststemming gaat over glamour, met lovertjes en metaalglans om de kamer te versieren en een feestelijke sfeer te creëren. Niet alleen tijdens de kerstdagen, maar ook met Oud & Nieuw!

H&M Home

H&M Home

H&M Home

Bij H&M liggen de kerstzakken en kerstkousen (voor aan de haard, kersttraditie in Amerika) al klaar om gevuld te worden met cadeaus! Voor jezelf, of je dierbaren…

Wat vind jij van de H&M Home kerstcollectie?

door Marjolein