Lifestyle

H&M Homecollectie herfst/winter 2011

Terwijl wij nog volop met ons hoofd in de lente/zomer zitten, ligt de Homecollectie van H&M voor de herfst en winter alweer klaar. Girlscene was bij de preview van deze collectie en wij zagen al een heel hoop leuke dingen!

Wanneer het straks weer herfst wordt, willen we onze interieur vaak een beetje aanpassen. Deze collectie van H&M is daar heel geschikt voor, omdat je met kleine en betaalbare items je kamer al een hele andere uitstraling kan geven. H&M heeft veel verschillende items met allerlei verschillende stoffen. De collectie bestaat uit verschillende thema’s, van robuust tot bloemig.

H&Mhome2011

Op de bovenstaande foto zie je items met een Scandinavische stijl. Je ziet heel veel aardekleuren terugkomen en ook zijn veel items bedrukt met een printje. De robuuste meubels met de dekentjes en kussentjes geven een gezellige uitstraling aan je kamer. En dit is een look die ook door jongens gewaardeerd wordt, van roze en bloemen zijn ze nou eenmaal geen fan.

H&Mhome2011

Kussensloop, prijs € 14,95 (per stuk)

H&Mhome2011

‘Please Do Not Disturb Presidential Suite’ kussensloop. prijs € 7,95

H&Mhome2011

Hierboven zie je weer een ander thema, deze is heel romantisch met veel zachte kleuren en fluweel-achtige stoffen. Mooie bloemenprints, ruches en roze kleuren komen bijna in alle items terug.

H&Mhome2011 H&Mhome2011

H&Mhome2011

Het laatste thema hierboven, bestaat uit wat speelsere kleuren en printjes. Je ziet veel cupcakes terug in de artikelen, maar ook wat fellere kleuren dan in de andere thema’s. Met deze items vrolijk je je kamer of studentenkeukentje helemaal op!

H&Mhome2011 H&Mhome2011

Kussensloop, prijs € 9,95 (per stuk)

De artikelen uit de najaar/wintercollectie, kun je ook goed met elkaar combineren. De items bestaan uit verschillende soorten textiel, zoals biologisch katoen, kant of linnen.

H&Mhome2011

Nepleren kussensloop (boven), prijs € 14,95

De prijzen beginnen al bij € 4,95 en lopen op tot € 49,95. Het is nog even wachten voordat deze items in de winkels en online shop liggen!

Wat vind jij van de H&M najaar/herfstcollectie 2011? Met welk item zou jij je kamer winterklaar willen maken?

Door Myrre