Lifestyle

Show je kamer: Benthe

"Show je kamer" is terug! Wij kregen veel tips van jullie binnen dat deze rubriek terug moest op Girlscene.nl, en your wish is our command. In "Show je kamer" gluren we elke week stiekem naar binnen bij een van onze bezoekers. Wat is hun kamerstijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de kamer van Benthe.

Benthe(17) is vier jaar geleden samen met haar moeder in dit huis komen wonen. Samen met haar moeder -koningin van de inrichting- heeft ze haar kamer zo gezellig mogelijk ingericht. Voor Benthe moet een kamer gezellig zijn, maar ze houdt ook van opgeruimd.

In haar kamer zien we veel buddha’s terug, niet omdat Benthe daar zo in gelooft, maar vooral omdat ze het mooi en leuk vindt staan in een inrichting. De meeste meubels in haar kamer komen van Ikea en de accessoires sprokkelt ze overal en nergens vandaan. Vaak liep ze er gewoon tegenaan. Wat ze het mooist vindt aan haar kamer? De inloopkast die ze altijd al wilde hebben!

kamer benthe

kamer benthe

kamer benthe

kamer benthe

kamer benthe

kamer benthe

kamer benthe

kamer benthe

kamer benthe

kamer benthe

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat vind jij van de kamer van Benthe?

DoorEsmée