Lifestyle

Show je kamer: Marthe

"Show je kamer" is terug! Wij kregen veel tips van jullie binnen dat deze rubriek terug moest op Girlscene.nl, en your wish is our command. In "Show je kamer" gluren we elke week stiekem naar binnen bij een van onze bezoekers. Wat is hun kamerstijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de kamer van Marthe.

Ze is 19 jaar oud en studeert in Gent. Ze woont nog bij haar ouders, maar wil volgend jaar toch echt op kamers gaan zodat ze haar nieuwe kamer helemaal zelf kan inrichten. Haar kamer heeft veel Arabische elementen. Dat komt omdat haar hobby buikdansen is en ze heel veel bezig is met andere culturen.

Ze is helemaal verslaafd aan oorbellen en omdat ze er zoveel heeft, heeft ze een eigen oorbellenrekje gemaakt van een oud telraam. Ze is creatief en houdt erg van vintage spulletjes. Door te reizen doet ze veel inspiratie op voor allerlei leuke nieuwe dingetjes.

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat voor stijl heeft jouw kamer?

Door Eline