Lifestyle

Show je kamer: Janne

"Show je kamer" is terug! Wij kregen veel tips van jullie binnen dat deze rubriek terug moest op Girlscene.nl, en your wish is our command. In "Show je kamer" gluren we elke week stiekem naar binnen bij een van onze bezoekers. Wat is hun kamerstijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de kamer van Janne.

Janne is 14 jaar oud en woont nog bij haar ouders. Het is nu zomervakantie, maar vanaf volgend schooljaar begint zij aan drie havo. Ze houdt super veel van mode, ontwerpen, fotografie, nagellak, paardrijden en shoppen. Ze shopt vooral bij de H&M, Zara, Primark en online het liefst bij Asos. Ook vindt ze het heel leuk om af en toe bij een onbekende winkel te shoppen omdat dan bijna niemand hetzelfde heeft.

Ze heeft niet genoeg kastruimte in haar kamer, maar dat heeft ze opgelost door een kledingrek te kopen, handig hรจ? Haar kamer is niet zo groot, maar ze is er wel een blij mee. Ze heeft gelukkig wel nog plaats voor een (kleine) tv en haar computer.

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat vind je van deze kamer?

Door Eline