Lifestyle

Show je kamer: Esther

In de rubriek ‘’Show je kamer’’ mogen we elke week stiekem binnengluren bij slaapkamers van Girlscene bezoekers. Wat is hun kamerstijl, waar shoppen ze hun meubeltjes en hebben ze nog goede stylingtips? Deze keer: de kamer van Esther.

Esther is 18 jaar en net afgestudeerd aan de opleiding Commercieel Medewerker Bank- en Verzekeringen. Ze heeft zo nu en dan creatieve uitspattingen en dat zie je dan ook terug in haar kamer. Zo heeft ze haar roze potjes versierd met een mintkleurig lintje, net zoals de kaarsjes en heeft ze van iets simpels toch iets leuks gemaakt.

Ze houdt van chique met wat speels en daarom zijn ook alle meubels, behalve haar bureau, wit. Daardoor kan ze alles leuk aankleden en blijven veranderen. Esther heeft in haar kamer een muur bruin/beige geverfd en op de muur daar tegenover zit een behang met een leuke print. Ze geeft ook een tip mee voor alle Girlscene lezeressen: ‘Ga eens naar winkels waar je normaal nooit komt.’

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat vind je van deze kamer?

Door Jitske